Anmeldelse af babyserien fra Apotekets

Indeholder reklame

Produkterne til testen er venligst stille til rådighed af Apotekets

Apotekets er et mærke der rummer det meste af det, som man forventer at kunne finde på apoteket. Alt fra personlig pleje til prævention. De har også en hel serie af produkter til baby.

12355321_10153135169876331_396957428_n-290x220.jpg

Om deres babyserie skriver de:

Apotekets Babypleje er fremstillet så mildt og enkelt som muligt – uden parfume og parabener. Hvis konserveringsmidler ikke kan undgås, anvendes de bedste og mildeste på markedet i en koncentration langt under de anbefalede grænseværdier.

Alle hudplejeprodukter i Apotekets Babyserie kan betjenes med én hånd, så du har den anden fri til at holde på barnet. Emballagen er hygiejnisk, og det er nemt at dosere den mængde, du har brug for.

Apotekets Babyserie er både Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

To mødre og deres børn har testet syv af produkterne fra Apotekets babyserie (shampoo/bad, zinksalve, vådservietter, babysalve, Jojoba olie, Panthenol salve og Alcogel håndsprit), og herunder kan I læse deres anmeldelser. Gitte, med baby i maven og lille Karl på 1 år, og Nønne med pigerne Mejse på 4 år og lille Rose på 3 mdr.

Det har været dejligt at afprøve produkter, jeg ikke har prøvet tidligere. Generelt vil jeg sige, at det er en god serie.

Olien og babybad/shampoo synes jeg minder om andre produkter på markedet, men det gør dem ikke dårligere - blot er de ikke enestående.
Sprit/hånddesinfektion er altid rart, både i denne tid med forkølelse osv, samt til at have med på farten ved bleskift. Jeg synes ikke den udtørrer huden mere, end den almindeligvis bliver i vintervejret.

938cd444-9ae3-4f0f-9076-742ed9d27d4c-290x220.jpg

Det vi i særdeleshed har været glade for herhjemme, er panthenol salve, baby salve og vaskeservietter. Panthenol salven har været uundværlig i forbindelse med min forkølelse, og dertil kommende meget rød og tyndhudet næse. Ved at smøre med salven et par gange dagligt, er det hurtigt helet op og har ej heller føltes smertefuldt ved pudsning af næsen. Hurra for den!
Apotekets baby salve har jeg brugt på daglig basis til Karls numse. Det har fuldstændig taget optræk til rød numse og i stedet lagt en beskyttende hinde på huden - men stadigvæk også givet huden mulighed for at ånde. Den har faktisk været så effektiv, at vi slet ikke har haft brug for zink salven!
Til sidst synes jeg at vaskeservietterne er bløde, milde og skånsomme. Dejligt nemme at have med på farten! Til trods for at de er uden parfume, har de altså heller ikke en mærkelig lugt, som jeg ellers har oplevet ved andre parfumefri produkter.

Så alt i alt en skøn serie, som vi fortsat nyder godt af. Karl og jeg giver serien som helhed 7 sutter, vådservietterne får 8 sutter, og mine absolutte favoritter Panthenol og baby salven får 9 sutter.

Skærmbillede-2015-12-29-14.25.04-300x54.png

Vi har været så heldige, at få lov at teste Apotekets serie til baby og børn. Nogle af produkterne har vi været særligt glade for, mens andre har imponeret mindre.

Apotekets Baby Salve er dejlig blød, og ikke så fedtet som jeg har oplevet andre babysalver være det. Det er egentlig sjældent der er behov for, at smøre min datters numse, men hvis jeg kan se at den er på vej til at blive rød, så har jeg efter en grundig lufttørring smurt den med Apotekets babysalve. Det har taget det i opløbet, men hvis først hun er blevet rød må der lidt skrappere midler til. Her har det ikke hjulpet med Apotekets Zink Salve, men det skal dog nævnes, at det aldrig har været et hit med zinksalve herhjemme. Det har ikke rigtig haft nogen effekt.

e641d979-d76f-4c3a-82d2-bf10a823866d-290x220.jpg

Apotekets Panthenol Salve har vi brugt til min store pige, som efter en dag i børnehaven har fået lidt irriteret hud ved mundvigene pga. mad, drikke og kulde. Hun bryder sig ikke om at være fedtet, så det er svært at få lov at smøre hende og hun er også generet af, at det svier, hvis hun bliver smurt. Trods dette, synes jeg Apotekets Panthenol Salve har været god, den når at virke selvom hun prøver at tørre det af. Derudover har jeg brugt den til min egen næse under forkølelse, her kunne jeg tænke mig, at tuben var større, for jeg har smurt 3-4 gange om dagen.

Jeg er nok en anelse hysterisk, for selvom de er smarte og yderst praktiske efterhånden vådservietter, og fås med både svanemærket og astma- allergi sløjfen, er jeg betænkelig ved at bruge dem. Særligt på fin babyhud. Apotekets Baby Vaskeservietter dufter lidt parfumeret, selvom der står at de indeholder en mild uparfumeret lotion. Måske er det aloe vera’en, der dufter. Jeg har dog brugt dem til, at vaske egne fingre i, hvis der ikke har været mulighed for andet, hvorefter jeg har brugt Apotekets Alcogel. Der er ikke så meget at sige om alcogel’en, den er som andre alcogels på markedet. Den er praktisk med sin håndpumpe, men jeg foretrækker at vaske fingene grundigt med vand og sæbe.

f98d66de-a0bc-4d0b-9345-885d46d6bd81-290x220.jpg

Apotekets Baby Shampoo/bad har hele familien været glad for. Både mor og far og storesøster og lillesøster har brugt den i badet. Den er dejlig praktisk med sin pumpe, og kan bruges med én hånd. Det er særlig smart, når man skal bade lillesøster på 3 måneder alene, at kunne holde baby med den ene hånd og tage sæbe med den anden -ja, vi bruger altså sæbe til baby herhjemme.

Vi giver babyserien som helhed 7 sutter. Panthenol salven får 8, Baby Shampoo/bad får 9 og favoritten Baby Salve får 10 sutter, da den uden sammenligning er den bedste vi har prøvet.

Skærmbillede-2015-12-29-14.25.04-300x54 (1).png

I kan se hele Apotekets serie af produkter til baby og gravide lige her, og de kan købes på apoteket, hvor I også kan få vejledning.

MamaWise har efterfølgende kontaktet Apotekets og sikret os, at der ikke er parfume tilsat deres produkter. Det er der IKKE, det er blot aloe vera man kan dufte i vådservietterne. 

12386760_10153135284641331_923593861_n.jpg

Produkterne til testen er venligst stille til rådighed af Apotekets