“Den Lille Vampyr” – Halloween filmen for hele familien

Indeholder reklame

Den Lille Vampyr som har premiere idag d. 26 oktober 2017, er en vaske ægte Halloween film - for hele familien. Vi har været så heldig at få lov af COPENHAGEN BOMBAY PRODUCTIONS til at smugkigge på filmen hjemme i stuen inden den har premiere for at kunne fortælle alle jer skønne forældre om den.

Amandas datter Wilma på 3 år, har længe snakket om Halloween og efter vores oplevelse til "Halloween i tivoli" har hun ikke snakket om andet end at hun gerne ville holde en Halloween fest for alle sine venner, og da vi så var så heldig at få lov til at smugkigge på "Den Lille Vampyr" måtte mor og Wilma igang med at lave indbydelse til Wilmas hyggelige Halloween fest.

22773641_10155279338342933_1613219240_n-300x300.jpg

Det er måske lidt meget at forvente at børn på 3 år kan sidde stille og holde koncentrationen til en hel film, men ungerne havde en fest og var vilde med hele ideen med hugtænder, grønne popcorn og Halloween filmen "Den Lille Vampyr´, det var en success og det var nogle meget glade unger der havde været til Halloweenfest.

Men vi måtte lige se filmen en ekstra gang efter hendes fest, da der skete så meget og der lige var nogle ting vi var gået lidt glip af, også var den heldigvis så god at vi meget gerne ville se den en ekstra gang.

“Den Lille Vampyr” er en rigtig Halloween film, og indeholder bl.a. emner som vampyrer, familie og venskaber.

Den Lille Vampyr er en virkelig god og hyggelig Halloween film som handler om den vampyren Rudolf på 13 år, hvis familie er på flugt fra to vampyrjægere. En dag da Rudolf er på flugt bliver han væk fra sin familie, og her møder han Anton, som er et menneske og meget fascineret af alt der handler om slotte, kirkegårde og vampyrer. Anton hjælper Rudolf i en sjov og spændende kamp imod deres fjender for sammen at rede Rudolfs familie og undervejs bliver Anton og Rudolf venner.

Filmen er "Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år", hvilket giver god meningen fordi man skal kunne sidde stille og være koncenteret. Hvilket er lidt svært når man kun er 3 år, og især for Wilma, da hun gerne vil lave noget nyt hele tiden, men hvis man har børn der er gode til at koncentere sig er den virkelig god, sød og sjov.

Vi kan klart anbefale filmen og jeg synes det er dejligt at den også er sjov for forældrene. Det er en humoristisk og sød film, der samtidig giver børnene et billede på venskaber og at man ikke skal være bange for vampyrer og alt det andet der har med Halloween at gøre.

Jeg glæder mig meget til Wilma er blevet lidt ældre, for så skal vi bestemt se den igen. Wilma har snakket meget om den, og vil også gerne vise hendes mormor filmen.

denlillevampyrplakat-200x300.jpg

Vi takker COPENHAGEN BOMBAY PRODUCTIONS for muligheden for at smugkigge på den skønne Halloween film "Den Lille Vampyr", og tak for hugtænderne der gjorde børnene endnu mere vild med Halloween og vampyrer.