Duolac Duo+ D-dråber – vigtigt for vores børn!

Indlægget indeholde reklame

Som I måske har læst på DR´s hjemmeside, er vi mange forældre der glemmer at give vores børn D-dråber, og jeg tør godt indrømme at jeg desværre ofte glemme det herhjemme. Hvilket ikke er godt, læs hvorfor her "Forældre glemmer at give småbørn D-vitamin"

Og hvorfor er det lige at D-dråber er så vigtige?

De er nødvendige for dit barns normale vækst og knogleudvikling og de bidrager til den normale funktion af børns immunforsvar.
Duolac® Duo+ D-dråber

Vi vil lige tippe jer om de nye Duolac Duo+ D-dråber som er et 2-i-1 produkt, der indeholder dobbeltbeskyttede mælkesyrebakterier samt den anbefalede dosis D-vitamin til dit barn.

6 dråber tages dagligt og indeholder:

• 10 µg D-vitamin (100% af den anbefalede daglige dosis)

• 500 millioner dobbeltbeskyttede mælkesyrebakterier fra 4 nøje udvalgte bifidobakteriestammer (4 Bifido-Mix®)

• Palmekerneolie (RSPO-certificeret)

• Ingen gluten eller laktose

Hvorfor vælge Duolac Duo+ D-dråber

 

1)      2-i-1 produkt:
De indeholder både dobbeltbeskyttede mælkesyrebakterier samt den anbefalede dosis D-vitamin.
2)      Let at dosere – kun to enkle steps
3)      Dokumenteret dobbeltbeskyttelse:

Duolacs unikke dobbelt coating kombineret med en af de højeste doser mælkesyrebakterier til babyer på markedet gør, at de indeholder op til 100 gange flere levende bakterier end produkter med ikke-beskyttede bakterier.
4)      Unik sammensætning af fire slags bifidobakteriestammer (4 Bifido-Mix®):
Ses der på mælkesyrebakterier, så er de to mest gængse Lactobacillus og Bifidobacterium. Men når man ser på sammensætningen af bakterier i et menneskes tarmsystem gennem livet, så udgør bifidobakterier den primære del hos spædbørn, da spædbørn allerede får disse i fødselskanalen og efterfølgende gennem brystmælken - hvorimod Lactobacillus først tager til, jo ældre personen bliver. Derfor er fire nøje udvalgte bifidostammer udvalg til produktet, som netop afspejler bakterierne i barnets tarmsystem.   

Alle Duolac produkter er fri for laktose, gluten og animalsk gelatine – ingen spor af ingredienser med animalsk oprindelse.

 

 

duolac-1-300x73.png