KOLEKTO anmeldelse

Indeholder reklame

Artiklen er lavet i samarbejde med Stories in structure.
Dette påvirker ikke anmeldelsen eller vores holdninger. 

Vi, Amanda & Rikke har fået lov til at teste nogen af produkterne fra KOLEKTO - stories in structure. 
Du kan læse vores anmeldelse under billedet :-) 

40009466_408332549695153_1837623176595505152_n.jpg

Rikkes anmeldelse: 

Jeg så første gang legetøjet på en af de profiler jeg følger fra min private instagram profil og tænkte med det samme, at det var virkelig fint! Herhjemme går jeg meget op i, at vores legetøj er af kvalitet (ikke mærke, men produkterne det er lavet af) og at det er noget alle tre børn kan bruge, også om 2-3 og 5 år. Ikke at de skal lege med babylegetøj om 5 år, men at noget af det legetøj Emilie havde også kan bruges til lillesøster. 

Produkterne kom og allerede ved første øjekast var jeg ikke i tvivl om, at her var tale om kvalitet og kærlighed fra producentens side af. 
Produkterne kom i de her fine trækasser hvor der var graveret 'Emilie' i. Emilie blev ellevild, hun kan dog ikke læse sit eget navn, men hun kunne kende e og m, og spurgte om der stod Emilie. 

BILLEDER AF KASSERNE. 

Det jeg synes der er genialt ved dukkehuset er, at barnet selv kan samle det og hermed øve motorikken samtidige med, at de øver smart-learning. 
Det jeg dog allerbedst kan lide ved det er, at vi både kan bruge Emilies Gurli gris, Sylvanian family, McDonalds figurene samt hendes my little pony. Og uanset hvilken dukketype hun bruger - sin LEGO rutsjebane. 
Dét er genialt! Vi er ikke begrænset til én leg, som vi er med f.eks. hendes Barbie dukkehus (som hun også elsker) 

43436605_1099237170253478_6394801249673281536_n.jpg

Asta på 1,5 år er dog for lille til at lege med det dukkehus, da hun kan skille det ad. 
Det eneste minus ved dukkehuset er, at barnet (mine i ihvertfald) ikke selv kan rykke rundt på det, uden at det bliver ustabilt og gerne vil skilles ad. 
Men vi bruger det også kun som dukkehus og ikke som puslespil. 

43509344_296113527885801_4710375351753113600_n.jpg

 Vi fik også lov til at teste KØBENHAVN - disse er begge børn glade for. Og lidt mere i Astas aldersgruppe end dukkehuset. Asta bygger og sætter tagene på, stabler og vælter om og om igen. 

Jeg er vild med at tagene har forskellige farver - da vi samtidige kan øve farver og former. Klodserne er mest et hit hos Asta hvor at Emilie er mere betaget af dukkehuset. Så det er også sådan vi har fordelt det inde på værelserne.  

Amanda anmeldelse: 

Da vi modtog produkterne fra KOLEKTO - stories in structure. Var hele familien super spændte på hvad der mon gemte sig i de smukke trækasser. Wilma på 4 år var helt oppe og køre, og kunne slet ikke forholde sig til hvad det så egentlig var da vi havde fået kasserne op. 

"Hvad er det mor?" spørger hun imens hun ligner et stort spørgsmålstegn. Den ene kasse var stories in structures geniale Alfabet og den anden var København - byggeklodser og puslespil 

Da Wilma ser bogstaverne skriger hun "MOR DET ER BOGSTAVER" 

Alfabetet er kvadratiske træbogstaver man kan sætte sammen på alle mulige måder og forskellige retninger. Man kan lave små søde ord og bruge i indretningen eller man kan øve ord med sine børn. Wilma er pt. meget betaget af bogstaver og ord, derfor var det en genial gave og I kan tro hun har brugt dem meget. Det er ikke fordi hun kan stave til så meget endnu, men hun bliver meget stolt når hun kan genkende bogstaverne, hun elsker når jeg skriver forskellige ting og det bedste i verden er bare at få lov til at side og bygge ud af dem. 

Mor her synes de er geniale da man ved at lege med disse fine bogstavs "klodser" lærer på en sjov og hyggelig måde samtidig med at man får en fysisk forståelse af bogstaverne.  

Den anden æske indeholdte København - byggeklodser og puslespil og allerede ved navnet er jeg jo vild med idéen, hvor fedt er det ikke at der er"2 i 1"? Det er fantastisk når man kan bruge sit legetøj på flere måder. Her havde jeg troet at Wilma ville være ellevild, hun synes da også det var fint og flot og sjovt mv. men med denne kasse var det min datter Saga der lige er fyldt 1 år, der var HEL VILD.

Saga har brugt mange timer på at stable de fine klodser, og jeg tror ikke der går længe før hun også kan samle dem til et puslespil!

Der er blevet leget rigtig meget med begge dele og det er også legetøj som rodder på en pæn måde, (hvilket mor her jo, er vældig glad for ;) )  da de er meget smukt lavet

Jeg er VILD med at KOLEKTO - stories in structure designer legetøj på en så lækker, innovativ og fed måde !