Neglelak der kan bruges af alle fra Depend!

Indeholder reklame

Depend har sponsoreret nogle af deres lækre produkter til nogle af vores mamas på MamaWisedk til test.

Depends neglelakfjernere er "4 free" hvilket betyder at de ikke indeholder hverken acetone, olie, parfume eller farve.

Deres neglelakker er "5 free" og det betyder at der ikke findes dibutyl phthalate, toluene, formaldehyd, camphor eller tosylmide/formaldehyd resin i, og alt dette betyder at fx gravide kan anvende Depends produkter.

Der ud over er deres produkter miljøvenlige og bliver ikke testet på dyr og har ikke animalske ingredienser i deres produkter. 

Vi har været så heldige at vi har fået lovet til at finde nogle til at teste Depends Neglelakker og neglelaksfjernere, læs med her.

 

Anmeldelse af Depends Neglelak og Neglelaksfjerner:

Jeg var så heldig at jeg fik lov til at teste neglelak og neglelaksfjerner fra Depend og jeg må være ærlig at indrømme at jeg bruger produkter fra Depend til hverdag, men at jeg aldrig har prøvet deres neglelak og deres neglelaksfjerner, så jeg var meget glad for at få lov til at prøve det.

Jeg var meget spændt på hvad der kom og hvilke farver jeg skulle teste, det er jo svært fordi at man ser ens fingere hele tiden, og det ville jo være ærgeligt at skulle teste en farve man slet ikke kunne lide.

Men jeg var meget heldig, da jeg skulle teste nogle super lækre farver.

Jeg skulle blandt andet teste denne lækre Koral agtige farve.

Jeg er vild med den, og den er super nem at ligge på da penslen er rigtig god bred, og nem at dække hele neglen med. Neglakken Depend 7day er super god og holde virkelig godt, jeg vil sige at den var rigtig pæn i 5 dage, men jeg bruger også mine hænder meget og vasker hænder omkring 100 gange om dagen. Jeg er meget tilfreds og vil bestemt bruge Depends neglelak fremover! Og det er et ekstra plus at mine piger også kan bruge den engang imellem uden at mor her for dårlig samvittighed.

Neglelaksfjerneren er også god, den lugter lidt men det tænker jeg ikke man kan undgå.

Jeg er rigtig godt tilfreds med alt hvad jeg har prøvet fra Depend og vil give dem 9 ud af 10.

Skærmbillede-2015-12-29-14.25.46-300x49.png

Anmeldelse af test af neglelak:

Jeg har fået lov at teste Depend O2 neglelak, med en mat overlak. Jeg må indrømme at jeg er blevet positivt overrasket på flere punkter. Jeg har i skrivende stund haft neglelak med overlak på i en uge og der er faktisk ikke tegn på slid, så den må siges at være holdbar. Jeg synes i første omgang at den matte overlak, var en tand for mat, men er faktisk kommet til at synes om det.

Selve penslen har en god bredde og smyger sig fint om neglen. Jeg synes dog at der skal påføres rigeligt før at neglelakken dækker ordentligt. Om det blot er denne farve, eller det er generelt for Depend O2 det er jeg ikke klar over. Påførelsen var dog ikke noget problem med den gode pensel, det giver bare lidt mere ventetid.

Når man arbejder med neglelakken synes jeg ikke duften af "neglelak" var så slem.

Jeg vil helt klart anbefale Depend neglelak til andre. Jeg elsker at de er så små, så man kan nå at bruge dem og dermed købe flere og så synes jeg at kvaliteten er rigtig god til prisen.

Med venlig hilsen
Christina Hansen

_____________________________________________________________

 

IMG_3250-300x225.jpg

Josfine på 3 år og jeg (mor) på 34 år har været så heldige at få lov til at teste neglelak fra svenske Depend. 7day hybrid polish i lyserød, 02 nail polish i petroliums blå med perlemors effekt og O2 Ridgefiller.

Ens for alle neglelakker var at penslen var super god og gjorde at neglelakken var nem at påføre, selv på et par lidt urolige børnehænder, og det tørrede forholdsvis hurtigt, især et plus når man ikke kan sidde stille så lang tid eller at man bare har ufattelig lidt tid til lige at nå at få neglelak på selv i en travl hverdag som småbørns mor.

Den lyserøde og blå kunne holde til vild leg i børnehaven i 3 dage uden at der var røget meget af. På mine hænder har det holdt lidt over 1,5 uge selv ved mange håndvaske når vi nu har en lillebror på 6 mrd. fælles for os begge var at vi havde ridgefiller over den almindelige neglelak.

Ridgefiller havde jeg også prøvet på mine tånegle, de blev fine glatte og jævne at se på, så den kan også sagtens bruges for sig selv og ikke kun som top på en alm. neglelak

Neglelakken var nem at få af med en olieneglelak fjerner fra matas.

Vi var meget begejstret for den petroliums blå da den bare var super flot på, men duften var vi dog ikke så vilde med den lugtede meget af helt almindelig neglelak.

Men hvis man godt lige kan holde lugten ud synes vi begge at det var nogen gode neglelakker der har holdt godt.

de bedste hilsner

Josefine og Mette

_______________________________________________________________________

Jeg var så heldig at blive en af testerne af Depend neglelak, topcoat og neglelaksfjerneren.

Jeg startede med at fjerne den neglelak jeg allerede havde på.

Neglelaksfjerneren er MEGET kraftig i lugten. Umiddelbart forbinder jeg den ikke med hverken at være “sund” eller allergivenlig. Men når det nu er sagt - så fungerer den upåklageligt , faktisk super godt ! Bedre end andre jeg før har brugt .

Neglelakken i sig selv er let at påføre. Jeg påførte 2 lag og dernæst et lag topcoat.

Den dækker super flot og igen - super nem at påføre. Den lugter ikke ligeså kraftigt som mange andre neglelakker jeg har prøvet.

Jeg er faktisk ret vild med den lille flaske, da det virker nemmere at styre.

Holdbarheden var jeg ikke 100% tilfreds med. Efter 3 dage begyndte mine negle at være ‘grimme’.

Måske er det mig, der er lidt sart med hvordan mine negle ser ud - men efter de 3 dage røg neglelakken.

Alt i alt tror jeg at jeg ville købe neglelakken i butikkerne - nok især grundet god samvittighed. Det er nemmere for mig, at bruge en neglelak jeg ved ikke indeholder en masse usunde ting, især med en lille nyfødt.

________________________________________________________________________

Marie-Louise har testet 7 day hybrid neglelak og topcoat fra Depend.

Det første man lægger mærke til er hvor nem den er at påføre med penslen som har en god brede. Samtidig vil jeg fremhæve farverne, for efter 2 lag er lakken samme klare farve som den man ser og den flyder pænt sammen hvilket giver en fin og jævn overflade.

Hurtig tørre tid og lugter ikke meget.

Topcoat gør det sidste og også i dette tilfælde. Den giver det sidste shine til neglene og giver en ekstra holdbarhed. Din lugter dog lidt mere skrapt end selve lakkene og den har en lidt længere tørretid. Men igen nem at påføre og med god samvittighed.

Neglelak fjerneren: fjerner lakken nemt og hurtigt uden for mange gentagelses strøg. Lugtet dog lidt skarpt.

Alt i alt rigtig lækre produkter som jeg helt klart vil købe i fremtiden. Deres farver og glimmer holder hvilket er et must for en alenemor på farten som mig. Og så har de til både daglig og fest.