Pusletaske fra Andemors Verden

Indeholder reklame

Amanda har igennem skønne Andemors-verden.dk fået lov til at teste en af de lækre pusletasker fra Lässig. Tasken er sponsoreret af Andemors Verden som er et lækker brandhouse der er fyldt med det nyest og sejeste legetøj, fyldt med produkter til børn og barnlige sjæle. Hos Andemorsverden kan man finde en masse indenfor vand, leg og glæde samt en masse lækre produkter fra Lässig.

Jeg havde længe spekuleret over hvilken pusletaske jeg skulle have, og da tiden nærmede sig begyndte jeg virkelig at undersøge markedet for pusletasker. Der findes virkelig mange forskellige pusletasker, og mange bruger også helt almindelig tasker som pusletaske.

Men for mig skulle det ikke bare være en taske, da jeg husker for første gang at man virkelig bruger sin pusletaske meget og længe. Jeg kendte slet ikke mærket Lässig, men det er åbenbart et kæmpe brand der designer alt fra pusletasker, badetøj og strandprodukter til rejsetasker, hagesmække og ammesvøb. De er meget store i Tyskland og de er specielt kendt for deres lækre design og høje kvalitet. En del af Lässigs produkter er lavet i genbrugsmaterialer, da de går meget op i at vi skal passe på hinanden og vores fælles klode.

Det jeg faldt for ved Lässigs pusletasker er helt sikkert deres design og deres funktionalitet.

Jeg er vild med alt udstyret i Lässigs pusletasker, der er tænkt over hver en detalje.

For det 1. er der vandafvisende pusleunderlag med i alle deres pusletasker, og hvis I læste vores tidligere indlæg must til pusletasken, er pusleunderlaget nævnt der, og for mig er det virkelig en vigtigt ting, da vi ofte er på farten og jeg tit er ude for at der er mange steder det ikke er lige lækkert at skifte sit barn, så det er virkelig super lækkert med et fast pusleunderlag i pusletasken.

Så er der en isoleret flaskeholder, hvilket jeg tænker er super smart til modermælkserstatning eller mors kaffe ;) men da jeg stadig ammer og ikke drikker kaffe ( ja jeg ved det er vildt :p ) så har jeg altså ikke fået afprøvet den.

Og en nøglering, der er mega sej - man sætter den i ens nøgler også kan man sætte den fast i pusletasken, så man altid kan finde dem - virkelig smart og lækkert, især for sådan en forvirret mama som mig, der ALDRIG kan finde sine nøgler.

Der ud over er der også mobiltelefonlomme, lommer man kan sætte i og tage ud, forskellige stropper mm. 

Jeg er vild med Lässigs pusletasker, både deres kvalitet og deres design, de har fuldstændig styr på farver og detaljer. Jeg begyndte allerede og bruge min pusletaske INDEN Saga kom til verden, og jeg er sikker på at jeg også vil bruge den som almindelig taske bagefter.

Tasken kan både bruges som, rygsæk, taske til barnevognen og som skuldertaske. Wilma, min datter på 3 er også vild med tasken, og bruger den også når hun leger at hun skal på arbejde.

Det eneste minus jeg ser ved denne model, som jeg også godt kan se er et plus, er et den bliver lynet op som den gør. Jeg kan sagtens se at det er super smart fordi man kan få overblik over ALT hvad der er i tasken, og man kan let komme til alle rum mv. men hvis man er på farten og lige skal have noget nede i den, og ikke får den lukket igen, er man altså lidt nervøs for om det hele mon falder ud.

Men tror mig den er så stor og rummelig at man kan have nærmet alt i den, og det er jeg vild med. Jeg kan have alt til baby + min computer og min lille taske, og det er altså genialt.

Jeg er super glad for at jeg har måtte teste tasken og er kun blevet endnu mere vild, med Lässig og deres produkter.

Den får 9 ud af 10 sutter hos mig !

Skærmbillede-2015-12-29-14.25.46-300x49.png