Tænker du over mobilstråling?

Indeholder reklame

Kender du RadiCover? RadiCover er en Dansk virksomhed der har specialiseret sig i at udvikle, designe og sælge anti-mobilstrålingsløsninger. 

Derfor bør du undgå mobilstråling!

Disse facts viser videnskabelig international forskning.

  • Mobilstrålinger øger risiko for kræft i bl.a. hjerne og hjerte - bare 30 min. dagligt øger risiko op til 400% (Kilde: NTP 2016/Hardel Group 2014)

  • Børn optager 60% mere stråling end voksne, og er specielt udsatte, (Kilde: De Salle et al., 2005)

  • Mobilstråling nedsætter fertiliteten op til 40% hos mænd (Technion University i Haifa, Israel.2015)

  • Mobilstråling øger risiko for adfærdsproblemer hos børn op til 54%, hvis moderen bruger mobilen mens hun er gravid. (

    UCLA University, USA og de medvirkende kvinder var faktisk alle danske.)

  • Sundhedsstyrelsen anbefaler alle, at minimere brugen af mobilen - gælder specielt børn. (kilde: www.sundhedsstyrelsen.dk)

1) Test - alle produkterne er testet i uafhængige akkrediterede laboratorier i Tyskland, USA eller Danmark, ligesom produkterne ikke påvirker mobilens dækning, sendestyrke og batteritid.


2) ingen skadelige stoffer - produkterne er Reach testet og godkendte ifht. EU’s liste over skadelige stoffer.

3) sikkerhed - babyalarmposerne er sikkerhedstestet i testlaboratorium  til brug til børn i hht. EN71-1/2


RadiCovers mobilcovers har indbygget en speciel anti-strålingsmembran, som effektivt reducerer op til 86% mobilstråling. Udover at beskytte mod mobilstråling, så beskytter vores mobilcovers også din telefon, samt mod RFID misbrug af dine kontaktløse betalingskort.

Vi bag MamaWise har fået lov til at teste nogle af RadiCovers produkter, produkterne er stillet til test og vi har her skrevet vores helt ærlige meninger. Vi startede begge med at være lidt "mistroiske" overfor RadiCover, men efter test og vi har hørt mere om produkterne og forskningen er vi begge blevet vilde med RadiCover. 

Babyalarmpose:

Amanda: Jeg er vild med tanken om at beskytte mine børn fra så mange stråler som muligt, jeg synes personligt den har et fantastisk udseende og Saga på 11 måneder er vild med at sidde og snakke med de søde giraffer der er på. Virkningen er jo desværre svær at fortælle om, men bare det at vide at mine børn får mindre strålinger når de sover er jeg vild med. 

Man kan næsten ikke høre forskel på om babyalarmen ligger i posen eller ej så det er jo bare skønt. 

Jeg giver babyalarmposen 9 ud af 10 sutter. 

Rikke: Om den har virket eller ej, det ved jeg jo ikke. Men min mor samvittighed har helt bestemt elsket den! Dog kunne jeg godt tænke mig et større udvalg af ‘mor-venligt’, udseende til os der nu engang går op i sådan noget, den er fin og børnevenlig (vi fik lov at teste den med giraffer på) men en helt grå, blå, grøn, lyserød eller andet ensfarvet ville nok gøre, at jeg ville købe en som kunde. (hvis jeg ikke havde denne- dog findes den allerede i total sort!)

Vi fortsætter med at bruge den, da den jo netop beskytter vores datter og lyden går også fint igennem alarmen selvom at den ligger i posen.

den får 8 ud af 10 sutter.

Mobilcovers:

Amanda: Mobilcoveret er fantastisk, jeg er vild med det hele, designet, funktionaliteten, kvaliteten osv. det er super dejligt at man lige kan have de vigtigste kort i, og det er så smart at man kan stille den op når børnene skal se film. Jeg er også vild med tanken om at mine børn er mere beskyttet mod de dårlig stråler når de leger med den. 

Den får 10 ud af 10 sutter. 

Rikke: Her er jeg solgt! Jeg eeeeelskede mit cover. Og jeg skriver det kun i datid fordi, at jeg nu er indehaver af en iphone8. Covert lever dog endnu hos min svigerfar som er murermester og har det med på arbejde dagligt og det holder stadigvæk selvom at det bliver udsat for store mængder støv, bliver tabt og jeg skal komme efter dig. Jeg har ALTID min mobil på mig, men glemmer tit min pung. Så for mig var det helt genialt, at have det samlet. Telefonen bliver lige en tand større end normalt, så jeg synes ikke at den er jeans-lommevenlig, men det kan jeg sagtens overleve!

den får 10 ud af 10 sutter.

Høretelefoner:

Amanda: Både min mand og jeg har benyttet de fede høretelefoner fra RadiCover, og vi er begge vilde med designet. Vi har dog to kritikpunkter: Ørekomforten kunne der godt arbejdes mere på, da der i hvert fald på dem vi har modtaget er en lille kant rundt som gør at de ikke sidder vildt behageligt i ørerne. Selv Appel´s standard høretelefoner sidder bedre. Som beskrevet på RadiCovers hjemmeside, er lydkvaliteten ikke helt optimalt, men ideen med at man får færre stråler tiltaler os meget, så derfor håber vi at der kan arbejdes lidt på dette og stadig beholde alle de gode ting. 

Vi giver dem 4 ud af 10 sutter.  

Rikke: Vi fik jo lov at teste de her fine lyserøde/sølv høretelefoner og smukke det er de! De sidder fint i ørene og så synes jeg personligt, at det er rigtigt lækkert at der høre ekstra dutter med, så man kan skifte dem ud, med tanke på hygiejnen.
Lyden er ikke helt den samme som i f.eks. apples egne høretelefoner, den er lidt mere rungende, lidt som om at man står på et badeværelse vil jeg sige. Dette skriver Radicover selv inde på deres hjemmeside og at det skyldes de ting der modvirker strålingen.
Personligt, kan jeg ikke helt vænne mig til lyden- måske det bare er en tilvænning, men jeg savner ‘kraften’ i musikken. Jeg har dem dog altid i tasken som ekstra hvis jeg har glemt mine apple, så brugt det bliver de.

de får 5 ud af 10 sutter.