Vuggestue/dagpleje musthave

At starte I vuggestue og dagpleje er en stor ting, især for mor og far. Det er især vigtigt for os mødre at føle at vi er klar og at vi har de ting der skal bruges, derfor kommer her en lille liste over nogle ting som de fleste vuggestuer/dagplejer sætter stor pris på at man har klar når de små skal starte.

Read More
Søvntræning – Nej tak, ellers tak!!

Mia Bernscherer Bjørnfort, der bl.a. er stifter af favnenfuld.dk og redaktør hos ammenet.dk, beskriver her på fineste vis, hvorfor man ikke bør søvntræne sine børn, hvilke konsekvenser det kan have, og hvilken tilgang hun i stedet kan foreslå. Så hvis I også kæmper med søvnen hjemme hos jer, kunne I måske blive inspirerede lidt her. 

Read More
Hvad fortæller din baby dig, når han/hun græder? – Lær at tolke din babys lyde

Christina Havning fra bloggen Karmamilli.dk er ekspert i babylyde. Altså hun siger dem ikke selv, men hun har lært sig, at tolke de lyde og den gråd babyer forsøger at udtrykke sig med. Det må være fantastisk tænker du sikkert, ligesom vi gjorde, og det ER det i følge Christina. Du kan læse mere lige her, og blive klogere på, hvordan du selv kan lære, at tyde din babys gråd. For det kan du, og det er en gave til alle forældre!

Read More
Nej, nej, nej, nej, neeeejjj, det må du ikke - Bliv klogere på, hvordan du undgår allergifremkaldende stoffer på puslebordet

AllergyCertified er et internationalt mærke, der sikrer os forbrugere i hele verden, at de produkter vi køber, er hudvenlige og fri for allergifremkaldende stoffer. Klik ind og læs mere om dem og lidt gode råd.

Read More
Mødrenes bedste puttetips.

I skønne mødre har delt jeres erfaringer, tips og gode råd omkring det, at putte deres børn til natten. Efter at have læst alle de gode råd, stod det klart at det er de samme få ting der fungerer for de fleste, hvad enten barnet er 6 mdr. eller 4 år. Vi har samlet de aller bedste til jer her.

Read More
7 lyde der kan berolige din baby

Helle Munk er zoneterapeut og har gjort det til sit speciale, at behandle babyer. Hun cykler rundt i København og på Frederiksberg, og behandler babyerne hjemme i deres egne trygge omgivelser.

På baggrund af sin mangeårige erfaring og ekspertise, har Helle her skrevet nogle gode råd til, hvordan du med lyde kan berolige din baby.

Read More