8 tegn på at du er nybagt mor

Er vidunderet på trapperne? Lige om lidt kan du kalde dig for nybagt mor, men hvad indebærer det egentlig udover de enorme mængder kærlighed?

Det at kramme folk er for smertefuldt, da mælken endelig er løbet til og barnet har sovet i 4 timer.
Nu tager den lille endelig en lur og endda en laaaaaang en! Måske du har noget at ordne hele huset, sove, se serie og været i bad. Nu banker det på døren, det er din søster der kommer for at se vidunderet. I krammer og ALDRIG, aldrig før har et kram været så smertefuldt. Dine ellers bløde dejlige bryster er nu erstattet af to hårde klumper beton.

En plastikflaske med huller i låget og lunkent vand er din bedste ven på toiletbesøg.
Øh til hvad tænker du nok? Men sådan en tissekonen går igennem helvede for at presse den lille guldklump ud! Sprækker du, får en rift eller andet, så kan det lunkne vand viiiiiirkelig lindre smerten når du tisser. Du kan købe specielle bøtter til formålet, bruge en kop eller blot prik hul i låget på en vandflaske. Men vi lover dig- den er uundværlig og følelsen er guddommelig! Aldrig har vi værdsat lunken vand så meget før!

Det at sætte sig ned, gør ondt!
Har du haft en hæmoride? Det er nogle lunde sådan det føles det første stykke tid, hvis du sætter dig for hurtigt eller for hårdt ned. Det er slut med at kaste sig i sofaen!

At hoppe på trampolin er fortid, medmindre du er ude på, at tisse i dine bukser.
Heldigvis hopper spædbørn ikke på trampolin, så du har lige et par år til at træne din bækkenbund op! Har du større børn, så husk trusseindlægget inden du begiver dig ud i ‘vandlandet’.

Når din mave mest af alt minder om en blanding af en kagedej huden på en 80årige dame.
Okay, måske var min mave ikke ligefrem hård som asfalt inden jeg fik børn, men det er den da bestemt heller ikke nu! Faktisk, hvis jeg tager begge hænder og samler min mave, så minder dem mest af alt om en huden på en bedstemor. Dog- er den viiirkelig blød.

Mandens underbukser er pludselig at foretrække.
Nøøøøøj, nu forstår vi for første gang hvorfor de har en lomme til deres penis, den passer jo perfekt til de mini-bleer vi bruger efter en fødsel. Og så er der intet der strammer og aldrig før har den tykke elastik kant været så rar!

Du dufter sødt, fra det indtørret mælk i dit tøj.
Lige meget hvor du bevæger dig hen, kan du dufte denne her søde duft.. Duften af indtørret mælk. Duften der forfølger dig. Har du haft dit tøj på længe nok, kan det faktisk stå selv der hvor mælken er indtørret. Bare vent og se.

Mombie
Er det nyeste begreb i din ordbog - en del af det er selvforskyldt da du bruger meget af tiden på, at kigge på dit lille vidunder. Når du så gerne vil sove, så vil baby ikke.

Har du flere? Så kommenter endelig, så samler vi det til et nyt indlæg :-)