Far & Ella på barsel

Jeg hedder John og er 30 år. Jeg bor sammen med min forlovede Camilla på 27 og vores datter, Ella på snart 7 måneder. Jeg er også far til Sean på 5 år og Emily på 3 1/2 som jeg har hver anden weekend.

far på barsel

Den 1. Marts overtog jeg barslen fra Camilla, som har været på barsel med Ella siden august. Jeg har valgt at tage barsel, fordi jeg syntes det kunne være sjovt og hyggeligt at gå hjemme med den lille. Inden Ella blev født talte vi om at jeg godt kunne tænke mig at gå på barsel også. Det passede perfekt, i forhold til Casillas uddannelse, at jeg gerne ville det.

Jeg har før haft 10 ugers barsel med min søn Sean, og det var en rigtig god oplevelse, som jeg helt klart kan anbefale og syntes at alle mænd skulle overveje at prøve.


Indtil videre er det er gået rigtigt fint og det har været godt at gå hjemme. Det er dog ikke altid lige let og jeg kan tydeligt mærke at min tålmodighed bliver sat på prøve engang imellem, trods det er mit 3. Barn.

Det værste og hårdeste ved at have barsel, det må nok være at stå op om natten. Det har ALDRIG været mig. Den første nat jeg havde Ella i min barsel, var jeg oppe ti gange. Men efter den nat har jeg så fået lært Ella at sove, nu vågner hun for det meste kun 1 gang om natten for at få mad. Camilla føler sig meget snydt, hun har nærmeste været vågen mellem tre og ti gange hver nat hele hendes barsel . :)

Mine forventninger til barslen er, at Ella og jeg forhåbentligt får et endnu tættere bånd sammen. Jeg ser også frem til at kunne følge hendes udvikling endnu tættere end jeg har kunne før. Ella har allerede på de 3 uger jeg har haft barsel, lært at sidde op. Det er nu alt det sjove sker i hendes udvikling, og jeg håber sådan at hun når at lære at kravle i vores barsel sammen.

De næste par måneder skal vi bare gå og hygge herhjemme. Jeg har mange planer vi skal nå og regner stærkt med at vi skal ud og løbe og fiske lidt.

Jeg har blandt andet lige været ude at købe en løbe jogger og en barnebærestol til ryggen som hun kan side, i når vi laver noget i hjemmet eller til ude aktiviteter. Vi har da også allerede fået brugt begge ting. Normalt syntes jeg at ens dag går ret hurtigt når man arbejder til dagligt, men når man går hjemme med sådan en lille ballademager, så flyver dagen altså bare væk.

far på barsel

Vil du dele din beretning med os? Så vil vi meget gerne læse den samt udgive. Du kan sende os en mail på: mamawisedk@Gmail.com og evt. læse mere om det at skrive et indlæg til os her.