Mødrenes gode råd til vuggestue- og dagplejestart

Mødrenes 10 bedste råd til vuggestue- og dagplejestart.

1) Mærk efter og følg din mavefornemmelse - DU ved hvad der er bedst for dit barn

2) Navn på alt, inkl. sutter

3) Overvej om det er mor eller far der skal stå for indkøring

4) Langsom indkøring, start med korte dage

5) Giv slip som mor, hav tillid til, at dagplejeren eller vuggestuen kan varetage dit barns behov

6) Smil når du siger farvel, udstrål ro og glæde. Det smitter

7) Vær forberedt på sygdom i starten, medregn det i den tid i sætter af til indkøring

8) Snak med vuggestuen/dagplejen inden start - bed dem om hjælp og vejledning hvis du er usikker på hvordan du skal håndtere opstarten

9) Indkøringen kan også blive for lang

10) Spørg, undre dig, spørg! En god og åben kommunikation med dagplejeren eller vuggestuen er vigtig

 

Når man skal have navn i børnenes ejendele er MamaWise` mødre enige om, at Navnelapper er den bedste løsning. Navnelapperne fungerer ligesom klistermærker, så man skal hverken sy eller stryge. De kan klæbe på “alt” - stof, plast, glas, metal mm., og kan tåle både opvaskemaskine, maskinvask, frysning og kogning. Så man kan også bruge dem til sutter og sutteflasker. De kan nemt fjernes igen, uden at ødelægge det de har siddet på. Det er virkelig genialt, især ved børnetøjet, som man ofte bruger til mere end et barn eller sælger videre. Man kan både vælge en tekst og et ikon til navnelapperne, på den måde kan barnet også “læse” dem. Prisen er 139 kr. for 90 lapper. MamaWise` har udelukkende fået positive tilbagemeldinger fra mødre der har brugt Navnelapper, så de får derfor vores varmeste anbefalinger. 

Sutter med navn på er også en genial løsning, og her er Navnesutten mødrenes foretrukne. De har et stort udvalg af sutter, gode priser og hurtig levering.