7 bøger med 'første ord'

Vi har fundet 7 gode bøger til at udvide babys ordforråd. Der er både bøger med lyde, løftebøger, pegebøger, mange billeder og få billeder.

9788711568750.jpg

Lær ord med denne solide, udstansede papbog.

Bogen er fyldt med flotte fotos af ting fra det lille barn hverdag, fx dyr, legetøj, mad og tøj.

Fra 8 mdr.+

Hjælp dit barn med at lære mange nye ord. Denne flotte pegebog med over 100 billeder og ord gør det sjovt at kigge, pege, læse og lære sammen.Bogen er designet af førende pædagogiske eksperter.

9788741500072.jpg

Lyt og lær! Kig på tegningen, læs teksten, og lyt til lyden. Lad barnet gå på opdagelse i de søde billeder af dyr, køretøjer, legetøj og masser af ting fra dagligdagen.

0x500.png

Farverige foto af letgenkendelige ting gør det sjovt og nemt for den lille at lære nye ord. Tal med dit barn om dyr, mad og legetøj, og lad den lille placere brikkerne ved de rigtige foto.
Indeholder både bog og sjove puslebrikker.

En supersød kuffert fyldt med ordkort med genkendelige ting fra barnets hverdag. Træk et kort op og øv med barnet. Kufferten indeholder 29 ordkort og 1 kort med ideer til hvordan kortene bruges.

100 betegnelser på forskellige velkendte situationer, genstande og begreber man møder i dagligdagen.

9788771054309.jpg

Små børn vil elske at løfte flapperne og se, hvad der gemmer sig under dem. Der er masser af billeder at kigge på i denne interaktive bog, der blandt andet hjælper dit barn til et større ordforråd.