Kraes Babybad

Reklame for Kraes babybad

Kraes Babybad er et produkt som er udviklet til sart og sensitiv hud. Det er effektivt til børn med problemer med børneeksem og nældefeber. Det er et sæbefrit produkt som er 100% fri for parabener, parfumer, allergener og syntetisk kemi.

Ideen bag Kraes Babybad skal findes hos forældreparret Kasper og Mette som kort efter deres datters fødsel oplever, at datteren har tendens til udtørret hud, og af og til får anfald af nældefeber. De er i dialog med deres læge, som ordinerer binyrebarkcreme, et hormonpræperat. Dette er Mette og Kasper ikke glade for at skulle påføre deres lille pige, og de begynder derfor at kigge andre veje, for at finde et alternativ som ikke kræver, at datteren påføres syntetiske stoffer.

I deres research falder de over et ældgammelt middel som kan berolige irriteret hud; havre. De begynder at eksperimentere med havre i datterens badevand for, at holde øje med en effekt – den ser de tydelig. Derfra begynder det at gå stærkt. Mette og Kasper forsøger over det næste år, at finde den helt rigtige sammensætning af naturlige produkter, for at finde den blanding som både giver datterens hud ro, kan dæmpe børneeksem, men som også tilføre huden en fugtighed, sådan at huden holdes sund. Dette gør de igennem 2 forskellige sammensætninger; havre og kokos og havre og dødehavssalt. De ser nu, at datterens børneeksem er bedret og når den opblusser eller hun får anfald af nældefeber, så hjælper Kraes Babybad med at dæmpe reaktionen og datterens hud holdes samtidig blød.

I starten producerede Mette og Kasper selv Kraes babybad, men efterhånden som andre forældre har fået øjnene op for produktets fantastiske egenskaber, så har Mette og Kasper ikke kunnet følge med efterspørgslen. Derfor laves produkterne nu i en ekstern produktionsvirksomhed.

Vidste du…

Varianterne har bl.a. dokmenteret lindrende og helende effekt på:

Skoldkopper
Nældefeber
Tør hud
Bleudslæt
Psoriasis
Acne