Vuggestue/dagpleje musthave

Reklamelinks

Nogle steder får man en liste inden man starter, men ellers er det en god idé at have anskaffet sig følgende inden man starter.

Regntøj:
Regntøj er en rigtig god ting at købe, da børnene skal ud, om det regner eller sner. Det er en god idé at købe noget der kan holde til lidt af hvert. Der er mange der laver lækre rengsæt her er et par eksempler som kan købes hos blandt andet Kids-world.dk

17351303_10154664923997933_966325164_n-300x300.jpg

En god idé når man skal købe regntøj er at købe det i en størrelse størrer end hvad dit barn bruger lige nu, så det kan bruges i et stykke tid.

Termodragt:
Termodragt er en god ting at have til de dage hvor der er for koldt til ikke at have  noget på, og for varmt til at have flyverdragt på. Når man køber termodragt skal man tænke over at det skal være OK at den bliver beskidt, da den vil blive brugt til at side i sandkassen, i mudder osv. Babygear.dk har rigtig mange fine termodragter. Man kan både købe termodragter, der er 2 delt og som går ud i en, det er meget forskelligt hvad folk synes er bedst. 

17392785_10154664947192933_320398869_n-300x300.jpg

Sutsko:
Sutsko er en rigtig vigtig ting at have til at tumle rundt med på stuen. Det er en god idé at finde nogle der sidder rigtig godt fast og har noget skridsikkert under sålen

17555177_10154684576857933_747602308_n-300x300.jpg

Sutter med navn:
En anden rigtig gode idé til vuggestuen er sutter med navn. Så ved man også hvis sut der er hvis. Man kan bestille sutter med navn på Navnesutten.dk, der har nærmest ALLE sutter og man kan få lavet nogle rigtig søde med tegn og skrift.

Begynder sko:
Når dit barn skal til at starte i vuggestue eller dagpleje er det som regel også her omkring, eller inden længe, at de små pus begynder på at gå. Derfor er det en rigtig god idé at finde nogle gode begynder sko. Der findes rigtig mange lækre begyndersko, men det er vigtigt at finde nogle der er gode til både at kunne kravle og gå i.

De to øverste par sko på billedet herunder er fra bundgaard og kan købes hos Kids-world.dk

17577821_10154684596617933_444069255_n-300x300.jpg

De er rigtig gode da de har en super blød og fleksibel skridsikker gummisål, der går lidt op på foden, hvilket gør at de små også vil kunne kravle rundt med dem og at skoen er velegnet til udendørs brug, også har de velcro, der gør dem nemme at lukke - se mange flere begynder sko fra kids-world.dk her.

Puttebamse: 
Det er en god idé at have en god bamse med i vuggestuen, en der måske kan bo der, så kan man også lokke lidt hvis de små ikke vil afsted. Det kunne også være den samme som bliver brugt der hjemme, men så er det en god idé at have to ens, hvis den nu skulle blive væk over I vuggestuen/dagplejen. En god bamse som der kan puttes med når der skal soves lur er i hvert fald en god idé. Hvis I ikke har nogen har Myteddy nogle rigtig søde og bløde bamser, som blandt andet kan købes hos Abeunger.dk 

Andet:
Navn I tøjet: Det er rigtig smart at sørger for at der er navn i alt tøjet som kommer med hen i vuggestuen/dagplejen, da der er mange børn og det hurtigt kan blive lagt et forkert sted. Men hvis der er navn i har det en mulighed for at komme hjem igen.

Navnelapper.dk har nogle super fine og smarte løsninger.  

Ekstra tøj:
2-3 sæt ekstra tøj som kan ligge der henne er et must. Hvis der bliver spildt, sker et uheld eller andet er det dejligt for pædagogerne at have noget rent at kunne skifte med.

En trøje/bluse:
En trøje eller en bluse til at kunne tage på, hvis det fx er lidt koldt på stuen, kan også være en god idé at skaffe som fast inventar i vuggestuen/dagplejen! Parcellet.dk har nogle virkelig lækre økologiske bluser. 

Vær OBS på at nogle steder kan det være man selv skal sørger for bleer eller andet.

Det kan være meget forskelligt fra sted til sted, men her er i hvert fald lidt at starte med, så man kan føle sig klar til at ens guldklump skal starte i vuggestue eller dagpleje.

MamaWise benytter affiliatelinks i denne artikel. Dette betyder at vi får en lille fortjeneste, når I benytter disse links. Det har ingen betydning for jeres pris eller shoppingoplevelse.