De bedste allergivenlige produkter – MamaWise` favoritter og vinderne af AlleryAward 2016

Indeholder reklame

13046200_10153397374111331_964401175_n-706x500.jpg

Her kan I se hvilke vi nominerede, og læse lidt om produkterne:

1) Olìvy – diaper change til brug ved bleskift. Beskytter huden mod affaldsstoffer fra afføring og urin, forebygger rødme, renser og plejer huden. Kan bruges i stedet for vand eller vådeservietter. Et virkelig fantastisk produkt, der lige kræver lidt tilvænning (når man er skyldig i, at være vant til, at bruge vådeservietter) – når først man lige er kommet igang, bliver man afhængig. Vi har også erfaret, at Olìvy med fordel kan bruges til både, at smøre på barnets og moderens vintertørre hud. Ingen af os var i tvivl om, at det her produkt skulle have vores førsteplads! (Læs eventuelt: Anmeldelse af Olívy – diaper change)

2) Rudolph Care, lipbalm kit made by me. Et virkelig lækkert sæt, hvor man sammen med de lidt større børn, kan lave sin egen økologiske læbepomade. Pakken indeholder alt man skal bruge, ud over lidt olie, honning og en stegepande man må finde i eget køkken. Vi elsker det fordi, det er super nemt at gå til, ideen er innovativ og så er det bare en virkelig hyggelig aktivitet, man kan lave sammen med sine tøser. Sættet indeholder emballage og ingredienser til fire læbepomader, så kan barnet forære nogle af dem væk i gave. Vi er fan!

3) Derma, Kids Sollotion SPF30. En meget vandfast solcreme med høj faktor, ligesom vi synes en solcreme til børn bør være. Konsistensen er virkelig lækker – nem at smøre ud og fordele, og så trænger den lynhurtigt ind i huden. Et produkt vi begge kendte og har brugt sidste sommer, både til børnene og os selv. Vores favoritsolcreme, og så skader det jo ikke, at prisen også er yderst fornuftig

4) Änglamark Baby – Cold Cheeks Cream. En fed creme udviklet til de tørre frostbidte kinder. Den vinder på to ting, konsistens og effektivitet. Cremen er meget fed, men smelter mellem hænderne, når den skal påføres – og så trænger den hurtigt ind. Cremen skal smøres på forebyggende inden man skal ud i kulden, men vi kan også varmt anbefale at bruge den, hvis først “skaden” er sket. Her fik den bugt med tørre, røde kinder i løbet af 2 dage.

 

5) OliveAll GREEN, håndsæbe. En virkelig lækker håndsæbe, der vandt vores hjerter med sin bløde og skummende konsistens. Og netop konsistensen gjorde, at børnene også var vilde med, at bruge den. Derudover elsker vi, at den er duftfri og virkelig drøj i brug.    

Ud over MamaWise, var der to andre dommere i børne kategorien. Så det var vores stemmer til sammen, der bestemte hvilke produkter der blev de endeligt nominerede, og i sidste ende også hvilket produkt der løb af med sejren. De nominerede blev:  

Ceridal fedtcreme Coop Cold Cheeks Cream, Derma Kids Sollotion SPF30, Hedrin Once og OliveAll hand soap

Og produktet der endte med, at løbe af med prisen som `Bedste hudvenlige produkt til børn`, var Coop Cold Cheeks Cream. En meget velfortjent sejr!

 

 

Coop-cold-cheeks-winner-children.jpg

Ud over børnekategorien, blev der også kåret vindere i 5 andre:

Årets bedste hudvenlige produkt, valgt af forbrugerne: Nilens jord Mineral foundation loose
Årets bedste hudvenlige produkt til kvinder: Derma ansigtssolcreme SPF 15
Årets bedste hudvenlige husholdingsprodukt: Zebla sportsvask 
Årets bedste hudvenlige produkt for institutioner/erhverv: Decubal original clinic cream
Årets bedste hudvenlige produkt til mænd: Zenz styling paste no. 06

Alle de 100 indstillede produkter til AllergyAward 2016 er enten allerede mærket med Allergy Certified, eller opfylder alle kriterierne for at blive det. 

Allergy Certified er grundlagt af to danske kvinder, Lene og Ewa, men er et internationalt mærke, der sikrer os forbrugere i hele verden, at de produkter vi køber, er hudvenlige og fri for alle kendte allergifremkaldende stoffer. Så kigger du efter Allergy Certified mærket, kan du trygt bruge produkterne til dig og hele din familie.

Du kan læse mere om dem på allergycertified.com, og følge med på både Facebook og Instagram.

download.jpg

´Vil du dele din beretning med os? Så vil vi meget gerne læse den samt udgive. Du kan sende os en mail på: mamawisedk@Gmail.com og evt. læse mere om det at skrive et indlæg til os her.