Husk din bækkenbund

Indeholder reklame

I en travl hverdag med børn og arbejde kan man nemt glemme sig selv og især at træne bækkenbunden. 

Lige meget hvordan en fødsel har været, er det super vigtigt at vi husker på vores bækkenbund efterfølgende. Også selvom man ikke har født vaginalt, bliver vores bækkenbund slappere med årene. Så det er vigtigt at få lavet lidt knibeøvelser hist og pist - en ekstra bonus er at det også kan være med til et bedre sexliv. 

Både graviditeten, en fødsel og alderen har indvirkning på vores bækkenbund, og er alle grunde til at den kan blive slap. 

Har du svært ved at holde på vandet, når du hoster, hopper, nyser eller løber? Så er det tegn på at du skal igang med at træne bækkenbunden! 

Det er en super god idé at indøve nogle tidspunkter hvor man lige laver sine knibeøvelser, så det bliver en god vane. 

Man kan lave knibeøvelser alle steder, når man går, når man holder for rødt, når man børster tænder, hjemme på sofaen mv.  

Det er ikke særlig svært og kræver ikke det store. 

Når du skal lave dine knibeøvelser skal man slappe af i maven, lårene og bagdelen, også skal du lade som om at du skal holde på en prut.

  • Tag en dyb indånding og slap af i kroppen.

  • Lav en masse små knib så du lige kommer i forbindelse med dit bækkenbund.

  • Du skal kunne mærke en følelse af at du bevæger noget lidt frem og opad.

  • Tag en lille pause efter de små knib, og efterfølgende laver du nogle lidt længere knib ca. 10 gange.

  • Og til sidst slutter du af med at knibe så længe du kan!

  • Det kan være en god idé at gentage denne lille serie 3 gange om dagen, men 1 gang er bedre end ingen ;)

Næste gang du skal på trampolin vil du være alle de røde lys taknemmelig for at du har trænet dine bækkenbundsmuskler.

Et super godt redskab til at styrke bækkenbundsmusklerne kan være at bruge bækkenbundskugler. 

Hos WinkWink kan man få rigtig mange forskellige bækkenbundskugler

De kan bruges af alle kvinder uanset alder, størrelse og former, man kan bruge dem når man går, ligger eller hvis man fx står i badet. Man kan hos WinkWink læse under hver produkt, hvem kuglerne passer til og de har også guides til hvordan man indfører kuglerne. 

Kuglerne kaldes også elskovskugler da de styrker ens bækkenbund og kan være løsningen til bedre sex med mere følsomhed og sexlyst. 

Elskovkugler er for mange også stimulerende, da der er en lille kugle inde i kuglen, som stimulerende vil rulle rundt inde i dig. Dette får automatisk dit bækkenbund til at trække sammen, så du styrker den op til 10 gange mere effektivt end med konventionelle knibeøvelser.

Så hvis du bruger 5 min. om dagen på at træne dit bækkenbund, kan du måske hoppe på trampolin igen og måske du også får mere lyst til sex!


´Vil du dele din beretning med os? Så vil vi meget gerne læse den samt udgive. Du kan sende os en mail på: mamawisedk@Gmail.com og evt. læse mere om det at skrive et indlæg til os her.