3 bøger om flotte frisurer

Indeholder reklamelinks

De fleste forældre kender det, enten kommer børnenes hår op i en hestehale, ellers hænger det og slasker ned langs rykken. Vi har her samlet lidt bøger der kan hjælpe til lidt inspiration hvis man gerne vil prøve noget andet end den traditionelle hestehale.

Flotte frisurer

Inspirerende hårbog med masser af ideer til frisurer, fletninger og håropsætninger samt hårtips og gode råd til pleje, produkter og styling. Bogen er fyldt med søde og flotte fotos samt trin-for-trin guides, der viser, hvordan man gør. 

Frost - fletninger

Hvem vil ikke gerne have flot hår som søstrene Anna og Elsa har i Disneyfilmen "Frost"? Med denne bog kan du lære at flette dit hår, så du ligner en Disneyprinsesse eller en snedronning. 

"Frost - fletninger" indeholder 28 illustrerede trin-for-trin vejledninger til at sætte fantastiske frisurer, der alle er inspireret af Anna og Elsa.

De mange forskellige frisurer til langt hår i "Frost - fletninger" kan bruges til hverdag og til fest. Derudover indeholder bogen også en lille fletningsskole, hvor du bliver vist de mest grundlæggende flette-teknikker, inden du kaster dig ud i de mere komplicerede frisurer.

Den nemmeste vej til smukt hår

I DEN NEMMESTE VEJ TIL SMUKT HÅR får du masser af inspiration, ideer og vejledning i, hvordan du selv let kan sætte de flotteste frisurer uanset om dit hår er langt, kort, glat eller fyldt med krøller.
 
Slut med dårlige hårdage! Lær f.eks. teknikken bag en smukt rullet nakkeknold eller en sildebensfletning og få masser af gode tips, uundværlige tricks og smarte genveje til naturlige, elegante og mere avancerede frisurer.