5 bøger om at starte i skole

Indeholder reklamelink

Det at starte i skole er en stor omvæltning fra den trygge børnehave.

Vi har fundet en stak gode bøger om det, at starte i skole.
Hvis du ønsker at læse mere om den enkelte bog, skal du blot klikke på overskriften.
Indeholder reklamelink.

0x500.png

Vi følger drengen Noah, hans familie og klassekammerater i skolen og derhjemme og får et helt særligt indblik i, hvordan det føles at være seks år og starte i skole. Hvor spændende – og en smule skræmmende – det kan være, når man har været vant til at være en af de

største i børnehaven og nu pludselig er blandt de mindste i skolen.

9788771063493.jpg

Dette er en skolebog med introduktion til den kommende skolestart. At starte i 0.klasse er en stor begivenhed, som barnet glæder sig til. Med denne bog kan barnet 'øve sig' på skolestarten, hvor de sjove opgaver og de mere end 100 klistermærker introducerer emner som alfabetet, tallene 1-10, trafik, klokken, klasselokalet, skoletasken og meget mere.

klj.png

”Den blå drage” er en illustreret børnebogsserie.

Drageungen Blå synes ikke det er sjovt at skulle starte i skole. Han er bange for at blive drillet og for at ingen vil kunne lide ham.

Han er nemlig den eneste blå drage på hele skolen.

jlkjæ.png

De tre Bukke Bruse er tilbage, og denne gang skal de starte i skole! I den tredje bog i serien af skæve og humoristiske nyfortolkninger af det klassiske eventyr om de tre Bukke Bruse hører vi, hvordan de tre klarer sig på skolebænken.

vi-skal-i-skole_410087.jpg

Isak er glad og spændt, for i morgen skal han starte i skole! Det skal Leyla, Sven, Ahmed, Line og de andre børn fra hans klasse også, og de er alle lige spændte. For hvad laver man egentlig i skolen? Hvordan er det at få en masse nye venner, nye bøger og have fag som for eksempel idræt? Og skal man virkelig kunne pille kartofler …?