Seans teenageværelse

__louisenordstroemjust har inviteret os med inden for på hendes søns Seans teenageværelse. Sean er autist, så værelset er indrettet med rolige og skønne farver og med øje for, hvad Sean kan lide. Et rigtig lækkert teenageværelse, mangler du inspiration, så klik ind og se med :-)

Read More
Smilbart - lækre ting til børneværelset

Mangler du fine billeder til børneværelset? eller måske en højde måler eller et fint verdenskort? Så se med her :-) Vi har i samarbejde med smilbart lavet dette indlæg til dig, som indeholder lidt god inspiration samt hvordan du opnår hhv. 15 og 30% rabat i oktober måned hos dem.

Read More
DIY - Inspiration til at lave dit eget aktivitetsstativ

Den kreative, snart uddannede indretningsarkitekt og kommende mor Tina, bruger den søde ventetid på, at indrette babyværelset, og mange af tingene laver hun selv. Hun elsker nemlig det personlige touch det giver, når man mixer DIY og nyt. Her har hun beskrevet, hvordan de selv har lavet det fineste aktivitetsstativ til deres lille pige. Det er både billigere og lidt mere hyggeligt, når man kan lave tingene selv

Read More
DIY - Det fineste flettede tæppe til børneværelset

Pernille er mor til lille Albert, der nyder godt af hendes kreative evner. Hun har bl.a. selv lavet dette fine flettede tæppe, til gulvet på hans værelse. Det er ikke det sværeste projekt, men det tager en del tid og kræver lidt tålmodighed. Pernille har forsøgt, at beskrive processen detaljeret for os her, så det er bare med, at kaste sig ud i det.    

Read More