DIY drengeværelse

Vi er en lille familie på tre; mor, far og barn.  Min søn Vilkas på 3 år har en værelse med masser af DIY interiør, fordi vi bor småt og må skræddersy løsninger af praktiske årsager – men også fordi vi er vilde med det! Så kan vi altså både selv bestemme materialer, design og pris. Jeg er også vild med, hvordan værelset kan gøres personligt ved at skabe ting ud fra din inspiration og give dén del videre til dit barn. Alt kan bruges til et personligt rum; både nyt og gammelt.
Èn ting der er vigtigt i indretningen for os, er at alt bliver brugt. Det vil sige at når vi køber materialer ind, går der ikke noget til spilde. Et bræt bliver ikke smidt ud, men brugt som hylde; overflødig stof bliver genbrugt til et patchwork tæppe senere og garnrester kan bruges som uro. Alle DIY’s tager udgangspunkt i, hvad Vilkas selv kunne tænke sig og det synes jeg er meget vigtigt.

svb.jpg


Bjergvæggen malede jeg i fri hånd, inspireret af Sapa i Vietnam. Jeg var afsted i 6 uger i 2016 uden min søn og da jeg så bjergene, tænkte jeg straks hvordan jeg bare måtte give synet videre af panorama udsigt over bjergene til ham jeg savnede allermest.
De er tegnet på væggen, først med blyant. Derefter har jeg startet fra toppen af og malet med farven, nedover blyantstregen. Nuancerne har jeg selv blandet, så jeg har desværre ikke nogen farvekode.

jæ.jpg

Sengehimlen har jeg netop færdiggjort og var et lidt større projekt, end jeg lige havde regnet med. Det involverede 8m stof, en metalring på 50cm, gul sytråd og et mønster. Jeg er vild med farven, hvordan den falder – og Vilkas er helt vild med at han sover i en hule. Jeg har syet den ved hjælp af min overlocker og min symaskine.

k.jpg

Langbordet har min mand, svigerfar og jeg lavet sammen, fordi jeg måtte indse at det var lidt over min evne. Mest pg.a. værktøjerne til detaljerne som jeg ønskede til projektet. Bordet er lavet af én stor plade, som er skåret til og skræddersyet så bordpladen går ind i vindueskarmen og over radiatoren. Over radiatoren er der boret store huller, så varmen kan stige op.
Stykket der blev skåret af er brugt som hylde over bordpladen.

jæl.jpg
b.jpg