DIY Prinsesse slot - en hver prinsesses drøm

Indeholder reklame

unnamed-2-225x300.jpg

      På første sal er der madrasser hvor man kan sover og læse lidt, og stue etagen er der prinsesse omklædnings rum.

Slottet er lavet af os fra bunden.

Ideen begyndt med at Sofie vil have et prinsesse slot, og hvad gøre vi ikke for vores børn.

Først har jeg tegnet slottet og for at gøre det nemmere for os, blev vi enig om at vi bare skulle beholde den længde og bredde pladerne havde. Så er der knap så meget at skær i.

Slottet er 2 m høj og 125 m bred på hver side, og stuen er 1 m høj.

Stolperne er skruet fast i væggen!

21979379_10155208685302933_446554232_n-168x300.jpg

Da det er et slot med første sal er der ikke nok med MDF plader for det holder ikke, dette skal være noget tykkere som en krydsfinerplade. Siderne er MDF plader, det er bærene stolper som holder pladen i midten og den kan holde op til 6-7 børn på en gang. Stigen er skruet fast i slots væg.

En meget vigtigt ting er at hvis der skal være vindue i slottet, skal det det enten være så lille at ens barn ikke kan får hovedet ud ellers skal det være så stort at barnet ikke vil sidde fast i det.

Alle materialerne er købt i Bauhaus.

Nedenunder er der et prinsesse rum med udklædningskjoler og en lille disco pære.

Oppe er der eventyrs verden til at læse og slappe af på madrasser. Man kan selvfølgelig sover der også, da der er plads til det. Sofie drømmer om at holde en prinsesse aften med  kjoler, makeup og alt hvad der tilhører til. Hun drømmer også om at holde slumper party for alle pigerne der oppe.

Mvh Mihaela

Har du en DIY du gerne vil dele med andre kreative forældre så send meget gerne billeder, guide mv. til Mamawisedk@gmail.com