Drengeværelse - mode på budget.

Her bor min søn Villum på 9 måneder, Villum er vores første barn. Det er derfor min første mulighed, for at indrette et børneværelse.

Jeg hedder Mia, jeg er 23 og kærester med Villums far Frank på 26. Vi er begge studerende, så vi har ikke oseaner af penge, til at kaste efter et ”Instagram-børneværelse”.

1.jpg
2.jpg

Dog indrømmer jeg gerne, at meget af min inspiration kommer fra ”Instagram-børneværelser”, men da pengene er små, så er det mest blevet til kreative DIY løsninger.

Frank er ikke i nærheden af at være handy, derfor er det min mor jeg beder om hjælp, når jeg har fundet på nye projekter.

3.jpg

Det DIY projekt som jeg er mest stolt af, er flyvemaskinehylde. Den passer bare så fint ind, og så ligner det den flyver oppe mellem skyerne og hen over bjergene.

Den flyvemaskinehylde jeg havde set, kunne man købe til 1200kr. Den var super fin, men jeg syntes faktisk vores (til 150kr) er pænere. Især fordi at man kan se at den er hjemmelavet, og så er det bare bonus, at jeg kan fortælle Villum, at det er mor og bedstemor, som helt selv har lavet den.

Jeg vil slutte af med at vise jer, min absolutte yndlings del af Villums værelse, nemlig puslepladsen. Endnu en DIY løsning. Værelset er ikke så bredt, og bag døren står et stort klædeskab, hvilket efterlod et lille hul, som ikke var bred nok til at tremmesengen. Hullet blev derfor til et ”vægtilskab” puslebord.

Under puslebordet har vi bygget en hylde til kurve med Villums tøj, så vi har det lige ved hånden når han skal skiftes. Samtidig er der heller ikke særlig meget opbevaringsplads, og hylden skaber også rum til at opbevare kasser med hjul under. Dem bruger vi til legetøj, bøger og den ene af dem til blepakkerne.

En af de ting, som gør puslebordet til mit yndlingssted, er den smukke globusuro fra Lirumlarumleg. Det er en model af hvordan man ”troede” verden så ud i fem forskellige århundrede. Uroen er også en af de få ting som Frank har været med til at vælge til Villums værelse.


Vil du dele din beretning med os? Så vil vi meget gerne læse den samt udgive. Du kan sende os en mail på: mamawisedk@gmail.com og evt. læse mere om det at skrive et indlæg til os her.