En stue i børnehøjde

Indeholder reklamelinks

Som mor til nu 4 børn under 5 år er der rigtig meget leg og legetøj hjemme hos os, overalt.
Vi har ca 55kvm stor stue og samme størrelse køkkenalrum, men til gengæld meget små børneværelser.

Derfor er det også i stuen at hele det ene hjørne er blevet lavet om til ungernes “hyggekrog” , fremfor evt. et legeværelse som vi ikke har til rådighed.

Det passer alle i huset rigtig godt da ungerne alligevel vil være hvor vi er, og vi er sammen det meste af tiden herhjemme.

Siden vi flyttede ind for 3 år siden har legehjørnet fået en make-over 2-3 gange,  men nu synes jeg endelig vi har fundet en løsning som passer til både drenge og piger, er indbydende til leg, praktisk med god opbevaringsplads (især til det farvestrålende legetøj) og en dekorativ indretning som vi voksne også kan holde til at se på når ungerne er puttet, og som passer ind i resten af indretningen i rummet  ;-)

Desuden skulle det være et sted der var både hurtigt og nemt for os og ungerne at rydde op - derfor et stort skab med hylder og en masse kurve lige til at smide ting i :-)

Der bliver brugt rigtig mange timer her, både på tumlemadras, leg ved bordet og altid med skabslågerne åbne og med legetøj over det hele.

Brands:
Madras og stol: Byklipklap
Puder: H&M home
Hylde: Bilka
Posters: Mrs Mighetto og hvalposter fra Fashionell.se
Træhuse: Rema1000
Sivkurve: Ikea
Vægkupler: Minifabrikken
Skab: “Knoxhult” Ikea.
Bord og stole: Retro, DBA.
Gulvtæppe: Jute tæppe
Kurv/pom pom: Butik Astas / Astas
Lyskæder: Tiger
Dukkeseng: Retro

Mamawisedk benytte Affilate links i dette indlæg- dette betyder, at vi får en lille fortjeneste hvis/når du køber noget. Dette påvirker ikke din pris eller shoppingoplevelse.