Et pigeværelse med personlighed

Indeholder reklamelinks

Vi håber I vil føle jer lige så inspirerede, som vi gør.  

Vi er vilde med, at lave børneværelser hjemme hos os. Det er en god blanding af ”do it yourself”, også kendt som DIY, købt brugt og renoveret, samt nogle af de nye lækre mærker, der er kommet på markedet. Jeg elsker helt sikkert, at have noget, som ingen andre har. Jeg kan godt lide, at det er lyst og roligt, men samtidig skal der være plads til en masse leg.

Jeg er fan af spray og kalk-maling, og der er stort set ikke det, der ikke kan males, så hvis jeg ønsker en anden farve end det kan købes i, er det bestemt ingen hindring.

Når jeg får en ide, skal den helst udføres ret hurtigt. Det har resulteret i, at jeg selv har måtte lære, at samle alt og hænge det op, male, sætte tapet op, så det er super fedt, at man kan lave alt selv.

En af de ting jeg er gladest for på vores piges værelse, er løsningen til opbevaring af legetøj. Skabene er IKEA Bestå og hænger på væggen. Der er masser af plads til, alt legetøjet kan gemmes væk, og samtidig er det nemt at tage frem. Vores pige elsker dukker, og bruger rigtig meget tid på leg med dem. Derfor indeholder dette arrangement også et dukkepuslebord, hvor der bliver brugt rigtig meget tid. Under puslebordet er der plads til alt tilbehør, og ved siden af hænger nogle af de små dukkekjoler på en ”bøjlestang”, så de er lige til at tage ned. Bøjlestangen er en gren fra haven, som er hængt op i fiskesnøre. Puslepuden og opbevaringen på dukkepuslebordet har jeg selv syet. Jeg havde ikke syet siden folkeskolen, men tænkte at det kunne jeg da lige lave selv, så det blev en lille størrelse, der passede til dukkerne.

Sengen er en juniorseng, vi har fået speciel-bygget. Vores piges værelse er ikke så stort, så derfor er det helt perfekt, at der er plads til et hygge-hjørne under sengen, hvor vi kan sidde og læse bøger. I den anden ende af hulen, er der lavet endnu et dukkeområde med dukkeseng og pynt. ”Svane-hylden” som hænger for enden af sengen, er den smukkeste hylde vi nogensinde har haft. Den lille detalje med spejlet i midten er simpelthen så gennemført. Den er fra danske That’s Mine, som laver en masse flotte ting til børneværelser i træ. Puderne med øjne i hulen og svane-puden er lavet af Smillavannilla på facebook, hun har syet de fleste puder vi har på værelserne.  

Jeg havde aldrig prøvet at sætte tapet op før, men kastede mig ud i projektet på de kedelige indbyggede 70’er skabe, og det var faktisk super nemt. Jeg købte noget lækkert tapet fra Ferm Living, satte det på og skar til. Det samme gælder det lille fine skrivebord. Selve skrivebordet er fra IKEA og kan åbnes, så der er plads til malerbøger og farver nede i. Jeg synes det var lidt kedeligt i hvidt, så det fik også en gang tapet og noget møbel lak. Det smukke kugletæppe er et, jeg selv har designet hos madeinnepal.dk, hvor man selv kan vælge farver og mål.

image-11-240x300.jpg

Den lille knagerække med små skuffer var oprindelig sort og kobber farvet, hvilket slet ikke passede ind. Den fik en gang kalkmaling, og så passede den perfekt til resten af værelset. Billedet over knagerækken, er et ud af de mange billeder på værelset, som jeg er allermest glad for. Det er nemlig hendes stjernetegn, vædderen, som er designet af Happycolours.

Jeg elsker, at sætte mit eget præg på mange af tingene på værelset. Disse små lyserøde opbevaringskrukker er fra Kvickly, og så har jeg selv tegnet små ”sleeping eyes” på med en porcelænstusch. ”Sleeping eyes” er noget som går igen på hele værelset, både ved sengen, dukkesengen og dukkepuslebordet.

De små bøtter på skrivebordet, er dåser fra modermælkserstatning, hvor jeg har sat noget tapet på, så er de perfekte til opbevaring af fx farver, men også alle mulige nips og små ting som en pige på 4 år gemmer på.

Vi er fan af hygge-belysning og har intet mindre end 4 Happylights lyskæder i huset. Den på vores piges værelser er ofte tændt hele natten, så den giver lidt tryghed. Vi har også flere af de fine populære ”lightboxes” fra A Little Lovely Company, hvor man selv kan skrive den tekst og de symboler, som man ønsker.
_______________________________________________________
MamaWise benytter affiliatelinks i denne artikel. Dette betyder at vi får en lille fortjeneste, når I benytter disse links. Det har ingen betydning for jeres pris eller shoppingoplevelse.