Et rigtig pigeværelse

Vores datter er snart 2 år og hendes værelse er 100 % inspireret af "prinsessedrømmen". Jeg har lavet lige det værelse til hende, som jeg selv drømte om som lille pige

Image-7.png

Et af mine favoritelementer på hendes værelse, er sengen. Vi har fundet den brugt og jeg har været på jagt efter den helt perfekte seng meget længe! Jeg havde egentlig fundet drømmesengen for længe siden - en fin lille udtræksseng i rustikt design, nøj jeg var vild med den!! (Se billede nedenfor) Men da vi så skiftede fra tremmesengen og over i den første udtræksseng kunne vi se, at den var alt alt for lille, den var faktisk smallere end tremmesengen. Øv! Men heldigvis fandt jeg den helt rigtige seng igen, efter et par måneder! 

Bogstaverne på væggen er fra Rema 1000. Jeg har valgt at male vokalerne rosa. De er malet med akrylmaling. 

Image-2.png

Den første udtræksseng vi købte, som desværre var for smal. 

Noget andet på værelset, som bringer stor glæde, er gyngehesten. Jeg har købt en gammel brugt sag og givet den en make-over: malet den, boret huller og lavet manke af garn og sat er kunstigt skind på. Den lavede jeg til hende i julegave, til hendes første jul. 

Af opbevaring har vi denne skønne kommode. Det er en vi for mange år siden fik foræret. Jeg har malet den og givet den fine greb med roser i sølv. Jeg synes den passer perfekt ind. Derudover har vi disse to stofposer til legetøj - de er SÅ praktiske! Jeg elsker at man kan snørre dem sammen, så f.eks bamser ikke fanger uanede mængder af støv

Image-6.png

Blomsterne på væggen er wallstickers. Jeg har bestilt dem fra Kina - jeg måtte bare eje dem! Vores datter peger på dem og siger: "pip pip". Jeg kan dog ikke se nogen fugle 🤷‍♀️ 

Image-14.png

Sengehimlen over sengen har jeg selv lavet med gardiner fra ikea og en gardinstang - super enkelt! Jeg har også lavet en i to lag, som jeg også viser billede af nedenfor (den kan også ses over den første udtræksseng som var for lille, der er billeder af længere oppe). 

Image-8.png

I starten havde hun selvfølgelig en tremmeseng. Her ses også sengehimlen med to lag. Som man kan se på væggen, havde vi prikker (wallstickers) inden vi tapetserede. Jeg kan meget bedre lide tapetet! 

Image-9.png

Væggen med prikker.

Image-10.png

Her et nærbillede af tapetet Sommerfuglene er fra ikea

 

Nedenfor ses lidt stemningsbilleder fra værelset: 

Vil du dele din beretning med os? Så vil vi meget gerne læse den samt udgive. Du kan sende os en mail på: mamawisedk@gmail.com og evt. læse mere om det at skrive et indlæg til os her.