Et smukt pigeværelse med DIY, nyt & gammelt

Lykke er 29 år, uddannet fysioterapeut og gift med Emil som er selvstændig landmand. Sammen har de Caroline på 1,5 år og venter i spænding på at lillesøster melder sin ankomst om en uges tid

Lykke elsker DIY og generelt at være kreativ og nyder hvis hendes ting kan inspirere andre, så kig gerne med på hendes blog www.lykke-lykke.dk

Her viser Lykke hendes datter Carolines værelse frem. 

Da jeg blev gravid første gang, ønskede vi ikke at kende kønnet på vores kommende barn. Vi valgte derfor at male den ene væg mint grøn, da vi synes det ville passe fint til både et pige og drenge værelse. Derudover er det det eneste værelse vi har udover vores soveværelse, så på et tidspunkt skal det bruges til deleværelse og så var det meget praktisk at farven kunne bruges til begge køn.

Jeg fødte en lille pige Caroline (juli 2015) og der kom hurtigt lidt flere pigefarvet ting ind på værelset. Nu venter vi en pige mere (Februar 2017) og det begynder efterhånden at være svært at kunne forstille sig en dreng på værelset. Men skulle der komme en dreng en dag, så giver det jo bare anledning til nye diy og indkøb og det er lige hvad jeg elsker???

Værelset er efterhånden en rigtig god blandning af diy, nyt og gammelt hvilket er præcis som jeg bedst kan lide det.

Hyggehjørne hvor næsten alt er hjemmelavet. Jeg har selv syet alle puderne, stofslangen, vimpelen, svanetrofæet og sengeranden.
Husene på væggen er fra Netto.
Billederne er fra "made by Soegaard"

vev-300x300.jpg

Det runde gulvtæppe har jeg selv hæklet i spagettigarn.
Bordet er fra søstrene grene.
Hylderne er fra Netto.
Bogstaverne i vinduet er fra Sinnerup.
Billederne er fra "Made by Soegaard".
Sengeranden er fra Babynesten E-design.

Puslepladsen med hjemmelavet uro. Alle tingene kan købes i søstrene grene, hvor der medfølger en skabelon til fuglene.
Puslebord hvor det meste også er hjemmelavet. Jeg har selv syet puslepude og de tre kurve.

Kommoderne er fra mit gamle børneværelse, så de har efterhånden et par år på bagen, hvilket jeg egentlig synes er ret så hyggeligt? Pinden hvor på tøjet hænger, er købt til billige penge i netto. Den er utrolig nem selv at lave, men tror faktisk næsten ikke det kan betale sig.

Nu skal værelset snart laves om til deleværelse, hvilket jeg glæder mig til, men også er meget spændt på hvordan kommer til at fungere. Derudover har jeg stadig en masse ting jeg gerne vil have lavet. Jeg skal bla. have syet nye gardiner, som passer til vinduerne (dem der er der nu er nogle gamle nogen, som er syet til en anden størrelse vinduer) og så er jeg stadig efter nogen år, meget i tvivl om hvad jeg skal gøre ved det øverste runde vindue. Om sommeren står aftensolen lige ind af det vindue og lyser hele værelset op. Hvis der er nogen der har en god ide, tages den imod med kyshånd?

Hjemmelavet fødselstavle.

ekvq-300x300.jpg