Inspiration til et pigeværelse

Indeholder reklamelinks

En sengehimmel er noget enhver prinsesse i eventyrene har. Den er med til at skabe en hulestemning, hygge og så er den flot at kigge på. 

Et smykkeskrin, dette fine smykkeskrin har vi fundet inde hos justmyshop og vi er vilde med det! Et smykkeskrin behøver nødvendigvis ikke kun at indeholde smykker, det kan også indeholde småt legetøj, hårelastikker og spænder samt meget mere. 

En tippi er ligesom en sengehimmel med til, at skabe hygge på børneværelset. Den kan ligesom sengehimmelen også pyntes med lyskæde og tæpper/puder. Det gode ved en tippi er, at den er nem at folde sammen så den nemt kan flyttes ind i stuen eller ud i haven om sommeren. Denne model fås i flere forskellige farver

Dukkeleg er noget mange piger og drenge kan få flere timer til at gå med. Så der skal udstyret selvfølgelig være i orden. Rolle lege og det er med dukker, puslespilsbrikker eller andet legetøj er rigtig gode for barnets udvikling. 

Vi har fundet denne fine dukkevogn inde på sovedyret som lige nu giver dig 20% med koden: KREDITMAMAWISE (koden gælder til og med d. 30 april) Har du set resten af deres store dukke udvalg?

Knager er altid gode, de frigiver gulvplads og kan give overblik over klæd ud tøjet, halskæderne eller i morgen dagens tøj. 

Denne fine knage er fundet hos Farmorogko


MamaWise benytter affiliatelinks i denne artikel. Dette betyder at vi får en lille fortjeneste, når du benytter disse links. Det har ingen betydning for din pris eller shoppingoplevelse.