Kreative løsninger på et lille børneværelse til to

 Kristina på 34 år, er gift med Rasmus og sammen har de Mads fra januar ’13 og Emil fra september ’16.

Kristina har altid været meget kreativ og kaster sig hovedkuls ud i alle mulige projekter, elsker DIY og laver også illustrationer

Hop endelig ind og følg med i hendes verden på IG, hvor hun går under navnet By_staal_arm (Grundet cancer har Kristina fået en skulderprotese af stål). Her i indlægget deler Kristina lidt fra hendes sønner Mads og Emils værelse.

fghjk-300x300.jpg

Vores drenge, Mads på 4 år og Emil på knap 6 mdr. deler værelse.
Vi bor i en mindre lejlighed og børneværelset er kun ca. 10m2. Det giver lidt plads udfordringer.
Vi har valgt en køjeseng, hvor Mads lige nu sover i underkøjen. Overkøjen er lavet til en legeplads - en hule, hvor der rigtigt kan hygges med bøger, snacks og leges med kammeraterne. Hulen er bygget så overkøjen er fuldstændig funktionsdygtig som soveplads, for om 2 år rykker Mads i overkøjen og lillebror Emil i underkøjen.

Sengen er købt i Ikea, og vi var heldige at finde en helt magen til brugt. Det er altså en hel køjeseng, vi har brugt som materiale til hulen. Derefter er den malet indvendigt med maling tyndet med vand, for at skabe mere hulestemning. Greb i træ er henholdsvis købt i Søstrene Grene og fundet i naturen.
Under sengen har vi bedrollers fyldt med legetøj, sengetøj og hvad der nu skal være plads til.

På modsat væg, har vi selv lavet en bordplads, hvor der kan leges, bygges og tegnes. Pladen er en MDF plade købt i Silvan. Der kan man få skåret plader til i de ønskede mål. Vi har så yderligere skåret den til, så der var mulighed for at variere dybden ift. plads.
Hylder og kasser skaber luft, men også opbevaringsmuligheder. Det samme med kassen under bordet på hjul. En plads, der bruges meget, hver dag. Hylderne er fra Ikea og kasserne fra Søstrene Grene. Vi har malet nogle af delene for at forene farvetemaet.

unnamed-7-501x500.jpg

Træet er hentet i skoven. Et par grene støbt i cement, malet og pyntet med lyskæde giver en rigtig hyggelig stemning. Ovenpå hulens tag, har vi også opbevaring I HVIDE KASSER (for ellers skaber det vildt meget uro for øjet).