Pigeværelse med DIY

Emilie har på sine små 4 år allerede nu, haft mere end 5 værelser..

Vi har prøvet hele møllen.. Børneværelse i ordets allerbedste betydning, det passede bare ikke til resten af huset, eller mit hoved.. Så prøvede vi det såkaldte 'Instagram værelse' og gud hvor var det flot! Men herhjemme fungerede det bare ikke, nu, nu er vi landet dér hvor jeg gerne vil være, med undtagelse af et par småting.
og Emilie hun EEELSKER sit værelse.

Jeg satte min kære mand Nicklas igang med en masse diy projekter til Emilies værelse.

Bordpladen er lavet af en mdf-plade som vi så bare har malet og lakeret. Og allerede nu, har vi flere gange fjernet tusch fra bordpladen, uden problemer.

Kasserne under legebordet er også lavet i Mdf-plader og så har han bare sat hjul på, så de er nemme at hive ud og ind. Det er så dejligt nemt at tranportere rundt på værelset, ind i stuen eller ind på lillesøsters værelse.

Vi har valgt at lave dem ekstra store, så der var plads til barbiehus, alle bamserne, klæd ud tøjet og m.m. Kasserne er 60 cm høje.

Vi havde faktisk fundet den perfekte husseng i jysk, men den kunne desværre ikke spejlvendes og med små værelser, er mulighederne ikke mange. Så Nicklas måtte selv igang her også. Vi har beholdt hendes gamle seng og så har han bare bygget et hus, som vi har sat ud over.

Billede 18-03-2018 13.06.54.jpg

Bag døren har vi placeret en række gallerihylder til alle bøgerne. Vi har netop lige købt to mere som skal op og hænge.

Vi mangler som sagt et par enkelte småting inde på værelset, men er så godt som færdige. Nicklas skal have bygget en sengeskuffe med hjul. Jeg overvejer om det skal være med låg, så vi limer en masse legoplader fast på toppen og så har vi legoen i bunden, eller om det skal være til hendes tøj, da legoen er fælles legetøj mellem Emilie og hendes lillesøster.

Emilie elsker dog sit nye værelse som det er, og hun bruger uendelig mange timer derinde.

Kærligst Rikke