Sebastians væreslse – luxus på budget.

Indeholder reklame

Vi har fået lov til, at dele billeder af Sebastians værelse og Carina har lavet et lille skriv om værelset, samt hvor mange af tingene kan købes. Hvis der er flere ting I gerne vil vide hvor er fra, så er vi sikker på, at Carina vil hjælpe jer.

Lidt om mig:
Jeg bor sammen med manden i mit liv, Kenneth og sammen har vi vores to frække krudtugler, Sebastian på 7 år og Alexander på 3 år.

Vi har boet i huset i lidt over tre år og jeg indretter stadig! 🙂 Måske det er fordi at jeg hele tiden får nye ideer.
Jeg elsker at være kreativ og finde budgetvenlige løsninger, der kan bruges i indretningen. 

Skrivebord: ALGOT serien, IKEA. Skrivebordstol: IKEA. Seng: Felix, Ilva. Sengetæppe, metervarer fra JYSK. Pyntepuder, JYSK. Sengelampe, IKEA. Papirkurv, Søstrene Grene. Wall Stickers taleboble, Flying Tiger. Tavler over sengen, SKÅDIS. Batmanvækkeur, jollyroom.        

Lidt om indretningen derinde:
Jeg har indrettet værelset med fokus på plads til fordybelse og mange timers leg.

Sebastian går i 1. klasse og holder meget af, at sidde ved hans skrivebord og tegne, sprede fodboldkort eller pokemon kort ud over hele gulvet eller bruge sin fantasi i en god LEGO leg.

Det har været vigtigt for mig, at skabe en ro på Sebastians værelse og derfor har jeg valgt at bruge de samme farver på de store møbler, sort og hvid. Det er en rigtig god base, som er nem at bygge videre på.

Poster, Voilapyk.dk Skrivebordslampe, Søstrene Grene. Knagerække til medaljer, IKEA. Dream Big poster, Desenio.

Kurvene og de træfarvede ting giver varme og er derfor rigtig gode at mikse ind i indretningen.

Opbevaring er jo det magiske ord på alle børneværelser, og hos Sebastian er de tre skuffer under hans seng er virkelig fantastiske. De er på hjul og kan rulles helt ud ved leg

Plakat med fodboldnavne og Sebastians navn. Knager under vindue, de sorte trædots, den lyse træknage. LEGO udstillingsæske til væg, Toys R us

KALLAX reolen fra IKEA kan virkelig også rumme på meget og især de små skuffer er han rigtig glad for.

Deco-vejbane-tapen er en smart (og billig) måde at kombinere funktionalitet og leg på.

Børn vokser og deres behov og interesser ændre sig med alderen. Derfor prøver jeg altid at finde en budgetvenlig udgave af min indretningsidé. Mange af møblerne og tingene på Sebastians værelse er derfor fra IKEA, Søstrene Grene og Ilva. Hans skrivebord kostede fx kun 330 kr.