Unikt, moderne og børnevenligt drenge(baby)værelse.

Indeholder reklamelinks

Bag denne dør, befinder sig et splinternyt, budgetvenligt og renoveret værelse til en heldig lille fyr, som endnu ikke har set dagens lys. 

Hans kommende navn, er Pelle. 

Vi overtog vores hus den 15 juni 2018 - en rigtig 70’er villa på 186 kvm som sælger selv byggede fra bunden i hans unge dage. 

Væggene på værelset var tapetseret med 4 forskellige lag tapeter og gulvet var piv skævt. 

Vi gik derfor igang med en større renovering, for selvom Pelle først kommer til verden i starten af oktober - og egentlig nok først skal bruge sit værelse om lang tid, så har jeg det bedst med, at det står klart, og så er det jo bare så hyggeligt at nusse om! 

Væggene blev vandskuret og gulvtæppet blev skiftet ud med det smukkeste laminatgulv fra Silvan. 

Den ene endevæg er malet i en smuk blågrå farve fra Jotun. Farvekoden hedder Dusky Blue. 

Lampen i loftet kunne godt have været en EOS Vita lampe til 900 kr. Men det er blot en lampe fra Bauhaus til 200 kr. 

Tremmesengen er en, som virkelig mange spørger til.. det er en seng vi i 2016 købte brugt og billig på DBA til vores datter på nu 2 år. Den går i arv til lillebror Pelle og jeg ELSKER den! Den er i dag udgået af produktion,  desværre, men BabySam har et godt alternativ. 

Jeg ville - som alle andre - gerne have haft en Sebra Kili seng! Den er jo vanvittig pæn, altså. MEN jeg bliver altså også lidt nærig ;-) 5000,- var ikke lige penge vi havde til en seng, på daværende tidspunkt. 

Den tykke lækre madras under Moulin Routy legestativet er fra Filibabba. Det kan nemlig godt være lidt koldt og hårdt, at ligge på trægulv, når man er en lille baby, og der er denne virkelig perfekt. 

Image-5.png

I MALM kommoden fra IKEA finder man blandt andet alle hans bukser, leggins, huer, stofbleer og sengetøj. Alt det, som ikke kan hænge på hans tøjbøjle, ligger heri. 

Over kommoden hænger en stjerneranke fra Loukrudt og en hylde fra IKEA. Bilen på væggen er fra Minifabrikken.nu - produkter herfra kommer til at gå igen og igen i hele vores hus. Jeg er VILD, vild med det. 

En praktisk boghylde - også fra IKEA, som selvfølgelig skal indeholde en masse bøger, når han engang bliver så gammel. Indtil videre, så er den blot pynt og opbevaring. 

Trådkurven var tiltænkt bamser. Jeg tænker nemlig, at han bliver ligeså overdynget af Jellycat kaniner, som min datter gør! Og det kræver altså et sted at “smide” dem hen, når der skal engang imellem skal ryddes op ;-) 

Image-7.png

Over hans seng, er en grå sengehimmel fra Sebra på vej med posten. Jeg studser stadig over, hvilken sengerand som mon vil passe bedst til både væggen og sengehimlen! 

Image-8.png

På modsatte væg, hænger denne førnævnte tøjbøjle - også en af de ting, som virkelig bliver spurgt på. Det er en jeg lavede en søndag aften på blot 10 min. 

Fremgangsmåden får du her: 

- Rundstok fra Bauhaus - ca 50 kr.
- Trækugler i 2 forskellige størrelser fra Panduro Hobby, poser med 10 stk. og 6 stk. i hver - samlet ca 80 kr.
- Maling havde jeg fra vægfarven, samt grå fra farven i stuen, derfor “gratis” for mig. Maling kan også købes i Panduro Hobby til ca. 50 kr. pr. farve.
- Snor fra Panduro Hobby, ca 50 kr. Tilsvarende kan dog sagtens findes billigere!
Så er det ellers bare at male, snor igennem, knude i bunden, samle som du ønsker den og så op i 2 kroge i loftet. 

Bøjlerne er børnebøjler fra Designfryd.dk

Image-9.png

Skuffen her er fra IKEA - modellen hedder STUVA og skal indeholde legetøj. Herhjemme er vi nok lidt farveforskrækkede udadtil. Men legetøj er velkomment i alle farve. Det må leges med og være til stede ALTID, også når vi har gæster. 

Husk på, at dette er stilstands billeder. Hvor ofte smider man billeder op, af et rodet værelse? Min datters værelse er på nuværende tidspunkt en sprungen bombe, som bærer præg af god leg, som i den grad trænger til en oprydning! ;-) 

Jeg har - ifølge mig selv - fået skabt et unikt, stilrent, moderne og børnevenligt børneværelse, som helt sikkert vil ændre sig, når Pelle kommer til verden, og når han får sin egne meninger. Men indtil da, så er mor her godt tilfreds med resultatet. 

Vil i se mere af Pelles værelse, eller er i nysgerrige på at se, hvordan vi har indrettet storesøster Melias værelse, så hop ind på Instagram: _heidimk

Tak fordi i læste med!