Lær, når Sigurd fortæller

Vores alle sammens Sigurd Barrett har lavet en masse bøger hvor han fortæller om nogle af de emner som ellers kan være liiidt svær at komme igennem, og gør det på en sjov og lærerig måde. Lær blandt andet om “Danmarks historie”, “Kongerækken”, “Guder” og meget mere.

Sigurd fortæller Danmarks historie

Danmarkshistorien går 128.000 år tilbage og er både spændende og fantastisk! Med "Sigurd fortæller Danmarkshistorie" får alle børn mellem 6 og 12 år den ultimative historiebog!

Mød neandertalerne, vikingerne, historiens konger og dronninger og mange, mange flere.

Sigurd fortæller om kongerækken

I vanlig oplagt fortællestil starter Sigurd tilbage hos sagnkongerne og fortæller om alle Danmarks konger og regerende dronninger – helt frem til vores egen tid. Kongerækken er fuld af farverige personligheder, og historierne om dem er både sjove, overraskende og lærerige.Sigurd fortæller for både børn, forældre og bedsteforældre, og Sigurd fortæller om kongerækken egner sig både som højtlæsning og som læsselv. Med bogen følger en mp3-cd, hvor Sigurd læser hele bogen samt spiller og synger nogle af sine eventyrlige sange om de danske konger. Bogen er rigt illustreret af Stine Rosenberg

Sigurd fortæller H.C. Andersens eventyr

Flot gavekassette med to bøger, hvor Sigurd Barrett har udvalgt og genfortalt 31 af H.C. Andersens bedste eventyr, både kendte og mindre kendte. 

Sproget i de originale eventyr er fra en anden tid, og det kan gøre højtlæsning vanskelig, både for oplæseren og for de børn, der skal lytte. Derfor har Sigurd sat sig for at formidle eventyrene i et nutidigt sprog, så alle danske børn får mulighed for at lære H.C. Andersen at kende.  

Sigurd er en fantastisk formidler af dansk kultur og har allerede givet mange børn smag for at høre historier fra Biblen, om nordiske guder og om danmarkshistorien, og denne gang rammer han igen plet med sine gendigtninger af Fyrtøjet, Den grimme ælling, Svinedrengen, Snedronningen og mange flere af H.C. Andersens klassiske eventyr. 

Sigurds verdensatlas

Sigurds Verdensatlas af Sigurd Barrett er en flot illustreret bog, som tager børn med på en spændende rejse jorden rundt.

Bogen serverer geografi på en appetitlig måde: Sigurd Barrett (kendt fra bl.a. Sigurds bjørnetime og Hit med Sangen) rejser rundt i verden og møder spændende mennesker i alle mulige lande. De sjove rejseoplevelser er sat sammen med musik og der medfølger også en cd med alle bogens historier. Derudover er der også en flot plakat med verdenskort til børnene. 

Sigurd fortæller om de nordiske guder

Sigurd fortæller om de nordiske guder af Sigurd Barrett. Vi kender ham fra en lang række tv-programmer som Sigurds bjørnetime, Sigurds Ulvetime, Sigurd & Big Bandet samt Sigurd og Operaen, som har introduceret henholdsvis klassisk musik, jazz og opera for børn. Og når man kan få børn til at interessere sig for opera og symfoniorkestre, hvorfor så ikke også præsentere dem for nordisk mytologi? 

Det gør Sigurd nu i sin fortælling om de mange guder i Asgård, der omhandler alt fra verdens tilblivelse til Ragnarok, gudernes kampe mod jætterne, menneskene der sidder midt i det hele i Midgård, myter om hvorfor verden er som den er, Thor og Odin og smukke Freja - alle er med, når Sigurd fortæller om de nordiske guder!

Sigurd fortæller om de græske guder

Kender dine børn historierne om alle de store og fantastiske græske guder? Græsk mytologi byder på et væld af spændende historier, og nu har Sigard Barrett gjort dem børnevenlige og endnu sjovere end sædvanlig.

"Sigurd fortæller om de græske guder" er sidste del af Sugurd Barrets gude-trilogi, og her lærer børnene om guder som Zeus, mytiske væsner og meget andet. Alle de gode gamle historier rulles ud på ny og lader børnene komme på udflugt i et helt nyt univers.

Sigurd er kendt for at være fantastisk til at formidle til børn og hans evner kommer i den grad til udtryk i

"Sigurd fortæller om de græske guder".