Børneværelse til den lille dreng

Her bor min søn, som blev 3 år i Maj. Vi lavede værelset til ham da han var 1 år, men der er lavet lidt om siden dengang. I det hele taget er værelset altid lidt i forandring, da det skal passe til den alder han er i. Der er for nyligt kommet et stort briobord til, hvor han kan bygge store togbaner. 

Som i resten af mit hjem er det den blå/Mint farve som er tråden igennem hele indretningen, og derfor var det oplagt at bruge de farver her på drengeværelset. Vi har ikke brugt mange penge på indretningen, da det meste er genbrug.

image1.jpeg

Lille Per sengen er storesøsters som han har arvet. Det blåmalede hjørneskab er også arvet, vi har selv malet det om da vi fik det for 9 år siden, brugte det dengang i stuen, så fik vores datter det på værelset og nu står det her  

image6.jpeg
image10.jpeg

Den mintfarvede kommode og det store teaktræ skab er købt i vores lokale genbrug. Elsker det store skab da det kan rumme enormt mange legesager. Selvom det er ret stort og mørkt, så passer det faktisk rigtig godt ind, da vi har et lyst hjem med højt til loftet. 

image11.jpeg

Amagerhylden købte vi til vores stue da vi boede i lejlighed og her hænger den nu, som et display til alle de sjove figurer som vi går og samler på  

Så her et lidt inspiration til dem der kan lide genbrug, masser af farver og sjove, finurlige detaljer