Fra junior til skolebarn

Indeholder reklamelinks

Benjamin der bliver 6 år til december og starter i 0 klasse efter sommerferien, trængte i den grad til en opdatering på sit værelse. Den tidligere mint farvet væg blev malet i en sandfarve og møbler der tidligere var et væld af farver blev malet neutrale i en grå farve.

Mine tanker med valg af farverne var, at skabe mindre impuls til en i forvejen aktiv dreng. Benjamin er en meget aktiv dreng der drives af nysgerrighed blandt andet til alfabet, dinoer og tal. Han er som drenge er flest- fuld af krudt med trang til at samle alverdens småting og slapper af med historier, læst højt og hvor fantasien kan få frit løb

Det var vigtigt for mig, at værelset er nemt at få til at fremstå som opryddet og uden at det skilte sig ud fra resten af vores hjem, hvor design, DIY og genbrug præger vores stil.

Hans  værelse  er  stort  og  kvadratisk  og  det  bliver  meget  hurtigt  et  rum  med  ting  op  ad  væggene.  Derfor  er  der  forsøgt  at  samle  lidt  kroge  i  rummet.  Sengeområdet,  læsehjørne,  skrivested og legehjørnet, men stadig så værelset er et samlet  værelse, der  fremstår  som  et samlet  rum. 

Hans  seng  og  madras  er  købt  nyt,  og  ligeledes  er  hans  stole.  En  af  mine  favoritting  er  helt  sikkert  7’er  stolen  som  er  i  børnestørrelse.   

1.png

Københavnerskabet med de små skuffer som netop indeholder alle de føromtalte samlerting er også en af mine favoritting,

det understreger netop det lidt skæve. Skabet er købt via DBA, jeg finder mange fund derigennem. 

Ligeledes er hans klædeskab der oprindeligt er et dæktøjsskab.. Møblerne er i børnehøjde og ligeledes hængt i børnehøjde, så på hans værelse er han ikke lille i forhold til sine omgivelser.  

2.png

Det var også vigtigt for mig i indretningen, at han kan slippe fantasien løs, dette understreges af blandt andet læsehjørnet. Her er gyngestolen som indbyder til ro, en masse bøger samlet i en tidligere blomsterkasse og hyggelys i form af en lyskæde og en skøn lampe formet som en papirbåd, købt hos Lirum Larum Leg. 

4.png

Opbevaringen på hans værelse består endvidere af et ældre møbel der også indkøbt via DBA og malet hvidt med hyldepapir på toppen. De store ting er under hans seng.  

5.png

Sengen er forsøgt “gemt” lidt med afskærmning fra hans klædeskab, formålet er at det skaber noget ro ved sengetid.  

Som natbord bruges en metal skammel fra House doctor, den er malet i samme farve som 7’er stolen har.  

I alt er det lykkedes med et skønt værelse der opfylder hans behov som skolebarn


Vil du dele din beretning med os? Så vil vi meget gerne læse den samt udgive. Du kan sende os en mail på: mamawisedk@gmail.com og evt. læse mere om det at skrive et indlæg til os her.