Rosas værelse

Min datter Rosa på lige knap 3 år har for kort tid siden fået nyt værelse, og er som hun selv siger det, gået fra babyværelse til ‘storpigeværelse’! Værelset er på ca. 14m2, og vi er så heldige at vores 3 tøser har et stort legeværelse i stueetagen, så værelserne ovenpå ikke behøver være proppet med legetøj.

børneværelse (3).jpg

Hun har sin seng, en kommode, tøjstativ og det her lille hjørne med skrivebord, som hun allerede nu elsker at sidde ved. Skrivebordet fandt jeg i den lokale Røde Kors til en 20’er, og har selv malet den i farven ‘Kiwi’ fra Jotun. Kasserne på væggen er fra Bloomingville Mini, og dem fandt jeg med stor rabat i den lokale Kop & Kande. Stolen er en Hukit børnestol, som jeg kom forbi engang på en genbrugsplads, hvor den var blevet smidt! Heldigvis fik jeg lov at tage den med hjem, og har spraymalet den. Opslagstavlen er fra Ikea, og opbevaringsposen og knagen fra Søstrene Grene.

børneværelse (1).jpg

Rosas seng er fra Ikea, og kan vokse med hende når benene bliver længere. De forskellige billeder på væggen er samlet sammen over længere tid, og med min store kærlighed til ‘billedevægge’ ender der altid sådan her hjemme ved os! More is more! Farven er samme som skrivebordet. Tøjstativet er fra Rackbuddy, og jeg synes de rå vandrør gør sig godt til det søde pigeværelse.

børneværelse (4).jpg

Værelset er hovedsageligt indrettet med ting vi enten havde i forvejen, genbrugsfund, Ikea og få nye tilføjelser. Som i resten af vores hjem, elsker jeg kombinationen af nyt og gammelt, og jeg synes det er det der giver personlighed til vores hjem. Og vigtigst af alt, så er Rosa meget begejstret for hendes nye værelse!

børneværelse (5).jpg
børneværelse (2).jpg