KreaVilla - Månedens webshop.

Indeholder reklame

I en stigende digital verden ved vi som forældre hvor udfordrende det til tider kan være at få børn væk fra deres skærme.

Ofte er udfordringen hvad børnene skal foretage sig som alternativ til Ipads og telefoner og i vores travle hverdag kan det være svært at finde ud af hvad vi skal lave sammen med vores børn. Sådan opstod ideen med kreavilla.

Når du bestiller en Kreavilla box, får du et gennemtænkt kreativt projekt sendt lige til døren. Det eneste du skal gøre, er at åbne boksen og lade kreativiteten flyde i jeres hjem. Vi har nøje pakket de materialer I skal bruge, og vedlagt en vejledning til hvordan projektet gribes an. Vi opdaterer løbende shoppen med nye spændende projekter

Vi tror på, at man kan give sit barn en succesfuld fremtid som voksen ved at skabe nærvær, kreativitet og fordybelse.

kælk.png

Kreativitet fostrer en innovativ tankegang og vi tror på at, Innovation i fremtiden er fundamentet for succes senere i livet.

Med en Kreavilla box styrker du dit barns;
Fokus og motorik
Fantasi
Innovative tankegang
Læring.

Udover at stimulere kreativiteten og øge nærværet er formålet læring via leg. Erfaringer viser at børn lærer bedst under leg.

Når DIY projektet er gennemført står I med et anvendeligt produkt, som I længe kan få glæde af at bruge sammen.

Ved at skabe et færdigt produkt, giver du dit barn mulighed for at være stolt af sin kreation og derved styrker du dit barns selvtillid.

Endnu vigtigere kan du som forældre være med til at understøtte dit barns selvværdsfølelse, ved at støtte dit barn til at erkende dets egen kreation.

En kreakasse er også en ideel kreative gave (som fødselsdagsgave, julegave, eller bare en overraskelse) til både piger og drenge. Det kan ofte være svært at finde den rigtige gave, men en kreavilla box bliver alle børn glade for.

Et Kreavilla projekt/box kan gennemføres på 30-45 min og koster ca 250kr.  

Klik på billedet for at komme til kategorien med hvilke pakker KreaVilla tilbyder.

Klik på billedet for at komme til kategorien med hvilke pakker KreaVilla tilbyder.

Krealige hilsner
Kreavilla 

Mamawise fik lov at teste sæbepakken, se hvor nemt det er lige her.