Hjælp til at genfinde gnisten i parforholdet

Indeholder reklame

Det kan være svært at bevare gnisten i forholdet, især efter man har fået børn.

Det kan betale sig at arbejde for parforholdet, og vi har her samlet lidt fif, som kan hjælpe jer med at genfinde gnisten.

For når vi har det godt sammen, bliver vores livskvalitet hurtigt bedre.


Nærvær!

Det er vigtigt at man ikke glemmer nærvær i hverdagen. Nærvær er noget af det vigtigste i et parforhold, og den måde man kan vise kærlighed på.

Når man har fået børn, er det svært at finde tid til nærvær, men små ting kan også gøre det.
Kys, kys, kys! Kys når I siger farvel og goddag. Kys under madlavningen, putning, oprydning - bare kys!

Det kan også være et lille klap i måsen, når man går forbi hinanden, holde i hånd når man ligger i sofaen og ting i den stil - der skal ikke så meget til.

Er livet i soveværelset gået helt i stå, kan alt dette være med til at få lysten frem igen. En anden god ting til at få gang i sexlivet igen kan være -

Sinful - Sexlegetøj Starter Kittet

Nogle gange skal der bare lidt mere til, for at få gang i sexlivet igen, måske det er blevet kedeligt og ensformigt? Men med Sinfuls starter kit kan I få den bedste start på et mere legende sexliv.

Æsken indeholder 6 forskellige produkter, der inviterer til masser af nydelse og smil, mens I udforsker hinanden.

Den medfølgende A-Z guide på dansk giver jer helt konkrete informationer om, hvordan I bruger produkterne og får den bedst mulige oplevelse.

Se mere her

En anden ting der kan hjælpe med at få gnisten tilbage i parforholdet kan være at skrive

små søde beskeder!

Mange parforhold bliver mere kompliceret fordi der ikke er så meget tid til at være sammen alene, og når man endelig er alene skal der planlægges, vaskes, ryddes op mv.

En rigtig god og hyggeligt idé, kan være at skrive beskeder til hinanden. Det behøver ikke være lange romaner, men en “jeg savner dig” eller en “jeg tænker på dig” besked, kan virkelig gøre underværker.

Det kan også være små søde beskeder i madpakken, på hoveddøren eller i foreruden af bilen.

MiniCruise til Oslo.

En anden god idé, kunne være at rive en weekend ud af kalenderen, få passet børn og kæledyr og tag på en lille romantisk weekendtur, bare jer to.

Ombord på oslofærgen er der blandt andet mulighed for, at tage ud at spise, vinsmagning, kasino og/eller diskotek for ikke at tale om jeres formiddag i Oslo.

Tag endelig jeres Sinful Sexlegetøj Starter Kit med eller måske deres “This weekend” boks

Hvor du kan forkæle din partner med en weekend i romantikkens og kærlighedens tegn. I denne æske finder du alt, I skal bruge til en hed weekend fyldt med intime og forførende sexoplevelser.

Anerkend og værdsæt!

Vi ved godt at gnisten ikke kommer tilbage fra den ene dag til den anden, og måske heller ikke efter en weekend tur til Oslo.

Men en anden rigtig vigtigt ting er at huske at rose og anerkende sin partner. I stedet for at påpege at han/hun nu igen har glemt at tømme skraldespanden, så gør ham/hende opmærksom på hvor lækkert det var, at der var tømt opvaskemaskine da du stod op.
Glæde avler glæde!

Luksus brunch for 2

Hvis man ikke lige har tid til at rive en weekend ud af kalenderen kunne det være også bare være hygge og nærvær ved at tage ud bare jer 2. Det kunne fx være ved at tage ud og spise lidt lækker brunch.

Fortæl og lyt
Det er ikke nok kun at nikke, når din partner fortæller dig noget. Det er vigtigt at du lytter og anerkend det din partner fortæller. Også selvom at du er dybt uenig, respekter at det er sådan han/hun føler og tænk over hvad DU kan gøre for, at ændre dem til noget positivt.

Måske Small Talk kan være med lidt at lukke lidt op for samtalerne. Small Talk er et samtalespil som kan købes hos Humorkassen. Hvor du med rabatkoden mw15 kan få 15% rabat på alt!

Small Talk er et sjovt og anderledes spil med spørgsmål, der puster liv i familiesnakken, hvad enten det er over middagsbordet eller på din kæresteweekend.

Det er et spil der sætter gang i tankerne og både kan tages i brug i hverdagen såvel som på ferien.

Chokoladekursus

Nogle gange skal man lidt ud af huset, opleve noget nyt så man har lidt man kan snakke og grine over. En god idé kunne være at tage på chokoladekursus. Her kan I smage, dufte og lære om den gode chokolades egenskaber og fremstilling af kvalitetschokolade - og I vil få jeres egne fine håndlavede chokolader med hjem, som I kan nyde om aftenen og fortsætte samtalen over.

Der er mange ting man kan gøre for at genfinde gnisten i parforholdet, men nogle af de vigtigste ting er helt sikkert nærvær, berørning og at snakke sammen. Og husk der er intet galt i at skændes en gang imellem - man skal bare passe på. at man ikke skændes istedet for at snakke sammen. Vi håber nogle af vores fif kan hjælpe jer med at genfinde gnist.