Månedens webshop - ByHappyMe

Byhappyme startede på magisk vis tilbage i år 2006, hvor vi åbnede webshoppen med et brændende ønske om, at gøre hverdagen lettere for børnefamilier.

Men ikke nok med at vi gerne vil gøre det lettere for børnefamilier, så vil vi også gerne være med til at passe bedre på de små. Derfor er alle produkterne på vores webshop uden alle former for skadelige stoffer. Alle vores sutter er 100 procent BPA-fri, PVC-fri og phthalat-fri. Vi handler kun med anerkendte leverandører, som er godkendt til EU-Standart EN 1400 og som overholder de særlige krav, der stilles til kvalitet, holdbarhed og miljø.

På vores webshop kan du finde kvalitets sutter, navnemærker, børnebestik med navn, suttetilbehør og gaveartikler. I og med, at vores ønske er at gøre hverdagen lettere for børnefamilier, har vi et bredt udvalg af personaliserede produkter. Her har vi sutter med navn, navnemærker og børnebestik med navn.

Sutter med navn

Vælg blandt andet imellem disse mærker: BIBS, Nip, lovi, nuk maxibaby og mange flere fra 63,75kr.

Vælg blandt andet imellem disse mærker: BIBS, Nip, lovi, nuk maxibaby og mange flere fra 63,75kr.

Vores sutter med navn var et hit da vi åbnede webshoppen tilbage i 2006. Både forældre og pædagoger har taget imod dem med kyshånd lige siden. Det sparer både forældre og pædagoger en masse tid og søgen efter barnets sut i dagligdagen.

Navnemærker

Ligeledes er vores navnemærker elsket af både børn, forældre og pædagoger. De sparer ligeledes både forældre og pædagoger en masse tid og søgen i dagligdagen. De er lige til at klistre på, hvilket betyder at man slipper for at stryge og sy mærker i barnets tøj. De tåler både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumblerne.

Børnebestik med navn


Få dit eget bestik med navn på til kun 299kr.

Få dit eget bestik med navn på til kun 299kr.

Vores børnebestik med navn er populær gaveidé til dåb, fødselsdag og særlige lejligheder. Bestikket findes i to varianter - nemlig med et sødt bamsemotiv eller med dyremotiv. Bestikket leveres i de fineste gaveæsker. Bestikket er en super stålkvalitet (18/10) og tåler naturligvis også opvaskemaskine.