Posts in Forældre
Mor som Du, MEN handicappet!

Bente er mor til to dejlige børn, mor med alt hvad det indebærer. Livet som mor byder for Bentes vedkommende, på nogle lidt andre udfordringer end flertallet af mødre oplever. Hun er nemlig fysisk handicappet, og har været det hele sit liv. Her deler hun ærligt nogle af de tanker og overvejelser hun har gjort sig, både inden og efter hun blev mor.

Read More
Helt ærligt, man aner jo ikke hvad man skal være klar til! - En fortælling om forventningerne til, at blive forældre første gang

Rikke og hendes kæreste venter deres første barn. Om få måneder er de ikke længere blot kærester, men også forældre. Det er en stor omvæltning, og her kan I læse nogle af Rikke`s tanker om det at skulle være mor for første gang. Hun skriver også noget om, hvordan de sammen som par, har forberedt sig på deres nye roller.

Read More
En mors fortælling om fire søskende, og deres meget forskellige relationer til hinanden

Nanna er mor til fire børn i alderen 1,5 - 12 år, tre piger og en dreng. En familie der er større end det danske flertal. Det betyder flere søskende at dele, lege og skændes med, og vigtigst af alt; flere søskende at elske. Her fortæller hun om relationerne imellem dem, sådan som hun og deres far oplever det.

Read More