Posts in Parforhold
Fif til at genfinde gnisten

Vi kender alle til de perioder hvor det går lidt for meget rugbrød med leverpostej i hverdagen. Men så længe det kun er en kort periode er det ok og ikke helt til at komme uden om. Men fortsætter perioden og de hyggelige samtaler er blevet udskiftet med skænderier så er det måske på tide, at kigge på hvad man kan gøre for, at komme tilbage til en glad hverdag. Vi har i samråd med jer samlet 10 fif til at genfinde gnisten.

Read More
Ta’ på hjemmeDATE- GRATIS

I en travl hverdag med 1, 2, 3 eller flere børn, forældremøder, vasketøj og mekaniker kan det være svært, at finde tiden til hinanden og jeres parforhold.
Vi har lavet en liste med 5 bud på dates som er gratis og som kan afholdes mens børnene sover.

Read More
Parforhold, sex og morkroppen – Mødrene taler ud

MamaWise har lokket fire skønne mamas til, at tale åbent og ærligt om parforhold, sex og deres syn på egne kroppe efter de har fået børn. Det er vigtige emner, som vi alle bruger tid på at tænke på dagligt, og som betyder så enormt meget for vores liv, men som meget få snakker højt om. Vi håber at kunne åbne op for emnet, og ikke mindst sprede budskabet om, at der er helt normalt at parforholdet og sexlivet bliver påvirket når man bliver forældre, på godt og ondt

Read More