Når Peter Plys inviterer til Fødselsdag

Bianca er mor og blogger på Homebybianca.blogspot.dk. Da Biancas datter blev 1 år inviterede Peter Plys til picnic i 100 meter skoven, da hun blev 2 år var det honningbierne der var på spil. Lillebror kom til og der blev holdt fælles fødselsdage med Ikke-fødselsdag hos den Gale Hattermager med Alice som gæst og i år var det så Mickey Mouse og Minnie Mouse der var værter. 

peterp1-300x217.jpg

Det kræver lidt at gennemføre en tema fødselsdag og nogen af temaerne er da også blevet mere vellykkede end andre. Det vigtigste er at bruge sin fantasi og sætte sig ind i temaet og det du gerne vil have fokus på. Mit primære fokus er borddækningen og så når jeg det jeg når af oppyntning, mad og eventuelle kostumer. 

Især datterens 1 års fødselsdag betyder meget for mig, da det var første år jeg fik mulighed for at slå mig løs i fantasiland og finde min barnlige sjæl frem. Familien var heldigvis helt med på idéen, da Peter Plys inviterede til picnic i 100 meter skoven. 

I invitationen havde vi skrevet at vi skulle på rigtig skovtur og vi derfor skulle mødes hjemme hos os. Gæsterne blev mødt af skilte, som viste rundt i stierne omkring vores hus, så de til sidst endte omme i vores have. 

Her blev gæsterne mødt af et dækket bord hvor både Peter Plys, Grisling, Tigerdyr og Æsel var med. Jeg havde fokuseret på borddækningen og for at give de glade farver, som jeg elsker fra Peter Plys’ univers havde jeg valgt at lave dækkeservietter ved at laminere papir tilpasset den enkelte figur. Hertil havde jeg desuden lavet hatte og på bordet stod honningkrukker med brødstænger. 

Maden holdt picnic stilen og der blev serveret grøntsager fra Ninkas have, Tigerdyrs sandwichs, Ugles pizzasnurrer og indbagte Grislinger. 

peterp3-300x217.jpg

Til en fødselsdag hører sig selvfølgelig kage og jeg havde derfor lavet en kage, hvor Peter Plys og vennerne selv var til picnic hertil blev serveret cake pops som honningkrukker på pind. 

Jeg vælger at lave en masse ting selv og slå mig løs på den kreative del, men der findes masser af hjemmesider, hvor du kan købe diverse pynt til forskellige farvetemaer og figurtemaer, det er bare med at finde ud af hvilket fokus du gerne vil have og gå i gang. 

Du kan finde en del skabeloner og andre idéer på min blog homebybianca.blogspot.com. Bare kig under temafester.