5 gode bøger til efterårsferien

Indeholder reklame

Dette indlæg er lavet i samarbejde med forlaget Alvilda, som har sponsoreret en af hver af bøgerne til gIVEawAY.


Efterårsferien nærmer sig og for nogen betyder det en uge med hygge derhjemme og for andre er det lig med en uges camping, ferie i sommerhuset eller en rejse til udlandet.

En uges ferie er altid lig med hygge med familien og herhjemme, elsker vi at hygge med en god bog.

Vi har fundet 5 gode bøger til jer, i aldersgrupperne 0-12 år.


Mine første 100 - bokssæt (5 lærerige bøger)

67694201-Mine-f-rste-100-bokss-t.jpg

Denne boks med fem bøger er fyldt med flotte, farvestrålende billeder, som præsenterer de første ord, tal og begreber for barnet. Perfekte til en hyggelig stund, som samtidig udvikler barnets sprog og dets forståelse af verden omkring det.

Mine 100 første ord:
Giv dit barn muligheden for at lære mere end 100 af de mest almindelige ord og begreber fra dets egen verden at kende med denne farvestrålende og lærerige bog.

Mine 100 første dyr:
Denne herlige bog, der rummer mere end 100 forskellige billeder fra bondegården, junglen og forskellige verdensdele, vil lære dit barn alt om dyr.

Mine 100 første farver, tal, former:
Hjælp dit barn med at lære de første ord, tal, farver, former og meget mere med denne skønne bog, der rummer alle de ting, som den lille møder på sin vej.

Mine 100 første biler og køretøjer:
Hjælp dit barn med at tage det første skridt op ad sprogstigen med denne bog, der indeholder mere end 100 ord og billeder af de mest fantastiske køretøjer.

Mine 100 første tal:
Med simple regneøvelser og mere end 100 indbydende billeder at kigge på er denne bog med til at opbygge barnets tidlige talforståelse.

Titte-bøh på gården! Papbog med 5 skønne lyde.

titte-boeh-paa-gaarden-med-5-skoenne-lyde_400890.jpg

Mæh! Vrum! Øf! Muh!
Løft flapperne og lyt til de sjove lyde fra bondegårdens dyr og maskiner i denne farvestrålende og underholdende bog til de mindste.

- Udvikler det lille barns glæde ved bøger og læsning.
- Gemmelegsfunktionen opmuntrer til nysgerrighed.
- Sød højtlæsningstekst stimulerer sprogudviklingen.

Miav - 10 lærerige dyrebøger

00027525.jpg

Lær om farver, tal, størrelser, lyde og modsætninger sammen med de sødeste kæledyr, gårdens dyr og de vilde dyr fra savannen. Ti små og solide papbøger introducerer barnet for kendte ord og begreber via flotte billeder og små opgaver, som barnet kan løse. Nu bliver det sjovt at lære!

Lasse-Leif - byens bedste strømer

lasse-leif-byens-bedste-strømer.jpg

Lasse-Leif bor sammen med sin mor og far og sin ven Luske-Lise. Luske-Lise er en dukke, som Lasse-Leif engang har fået af sin mor. Luske-Lise er ikke en helt almindelig dukke. Hun gør nemlig alt det, Lasse-Leif ikke må.
Luske-Lise er Lasse-Leifs allerbedste ven – det meste af tiden!

Når Lasse-Leif bliver stor, vil han være politimand. Ikke bare en tilfældig en af slagsen, men DEN BEDSTE! Derfor må han hellere begynde at øve sig allerede nu. Han får hurtigt ret godt styr på en masse regler i trafikken, og så begynder han at finde på nye regler helt selv. Lasse-Leif bliver rigtig god til at bestemme både derhjemme og ovre hos mormor og i børnehaven … men somme tider er det bare ikke nemt at være politibetjent …

Bøgerne om Lasse-Leif og Luske-Lise skildrer i børnehøjde
de glæder og sorger, der optager mindre børn.

Fodboldtvillingerne: Det nye hold

Kim og Konrad er tvillinger, og de elsker fodbold. De er lige flyttet og begynder i en ny klub. Det varer ikke længe, før de skal spille en vigtig kamp. Kan Konrad afgøre den? Og kan Kim redde straffesparket i kampens sidste minut?

Gå ikke glip af første bog i en sjov og spændende fodboldserie! Den er let at læse og for både drenge og piger.


Hold godt øje med mamawise på instagram og facebook i den kommende uge - vi vil i samarbejde med forlaget Alvilda afholde en gaw på alle de nævnte bøger :-)