Gode råd til kør-selv-ferien.

Vi har sammen med jer, lavet denne liste til kør-selv-ferien.
Er du kommet i tanke om flere ting, så smid endelig en kommentar og vi tilføjer dem :-)

Snacks

Sørg for at pakke godt med snacks til køreturen, de små bliver med garanti sultne og det er ikke altid at man lige kan holde ind på den tyske motorvej.
Og dernæst, sørg for at have snacksne inden for rækkevidde.

Et fif kan være at tage en perlekasse/sortimentskasse (jem og fix har dem til 35kr) og fylde en masse små snacks/guf i.

GetPrimaryProductImage.jpg

Lidt eksempler på snacks kan være:
Kiks. (rema1000 har kiks der er formet som dyr)
Mûslibar.
Pølsehorn med ketchup.
Pizzasnegle.
Pirogger.
Riskiks.
Smoothies.
Skåret frugt (i lufttæt beholder, så holder det sig frisk længere)
1kr. poser (som nu koster 2 eller 3kr)
Figenstænger.
Rosiner.
Slikkepinde og andet slik.
Skåret grøntsager.

Alt efter hvor store jeres børn er, så kan det være en god idé at undgå chokolade så det ikke smelter i hænderne på de små.

Underholdning

Alt efter hvor langt I skal, er underholdning en rigtig god idé! I skal selvfølgelig tilpasse indholdet efter jeres barns alder, her er vores bud :-)

Ipad
Husk for guds skyld, at tjekke hvilke spil der kan spilles offline og ikke mindst downloade afsnit af doctor Mcstuffin, Pyjamasheltene, Brandman Sam, Horseland og hvad dit barn ellers elsker at se.

Opgaver
Vi har lavet en vildt god (synes vi selv) opgave til kør selv ferien- du kan se den lige her eller tag et kig i vores opgave kategori og se om der er noget der du kan bruge.

opgave

Opgave hæfter
Kan købes flere steder online og i de fleste legetøjsbutikker med dit barns yndlingsfigurer.
En god idé kan være kun at medbringe farveblyanter til køreturen, så barnet ikke taber tussen og tilføjer en fin rød stribe til jeres sæde.

Rejsekuffert med overraskelser.
Du kender den måske allerede? Men lav en kuffert med forskellige pakker i, det kan blandt andet være de ovenstående ting ^ samt legetøj, lidt guf, en kikkert, rejsespil, en bog og andet der interessere dit barn.

Det behøver bestemt ikke, at være nye ting alle sammen.


Planlægning/Pauser

Vi ved alle at det er svært at planlægge med børn, men det er nu alligevel en god idé at forsøge. Inden i tager afsted hjemmefra, så kortlæg jeres tur, hvor langt vil I køre ad gangen og hvor ligger de nærmeste restepladser/tankstationer i forhold til tissepauser.

Alt efter ungernes alder kan det være en god idé at tage det lange stræk om natten hvor de alligevel sover og så holde et par timers pause om morgen- få strukket benene og lidt frisk luft. I kan også overnatte på en campingplads/resteplads her kan det dog være en god idé at ringe og reservere, så I undgår en udsolgt når der er børn med i bilen.

Hav også gerne lidt klart som børnene kan underholde sig med når I holder pauser. De har siddet stille flere timer i bilen, de skal ud og brænde noget krudt af- så hav en bold, et udespil, fangeleg eller andre gode ideer klar til jeres pauser.

Bilen

I skal bruge mange timer i bilen, og den er uden tvivl godt proppet!
En god idé er at sørger for, at have en skraldespand klar til alt affaldet, samt en pakke vådservietter i handskerummet samt håndsprit.
For at skabe et bedre overblik og orden over ungernes ting, kan man købe en organizer til at hænge på sæderne så tingene er samlet, let tilgængelige og i orden.