“Jeg var sikker på jeg ville svede og stresse hele turen fordi min datter ikke ville sidde stille, men jeg tog fejl”

FB_IMG_1517239150823-225x300.jpg

Vi var som sagt på ferie i sommers med min datter. Hun var på daværende tidspunkt 15 måneder.

Jeg havde frygtet flyveturen, som kun varede 3.5 time. Jeg var sikker på jeg ville svede og stresse hele turen fordi min datter ikke ville sidde stille, men jeg tog fejl.

Det var ikke til at vide på forhånd så jeg havde selvfølgelig forberedt mig ned til mindste detalje.

Jeg havde bæresele med til lufthavnen, jeg kunne på ingen måde overskue at hun ville rende rundt mellem alle de mennesker. Kunne forestille mig hendes skrigende NEEEEEEEJ når jeg har hende holde mig i hånden eller bad hende vente.. Så hun sad i bæreselen gennem sikkerhedskontrollen, paskontrollen og selvfølgelig igennem den toldfrie.

Jeg havde endvidere sørget for små pakker til flyveren. Mener vi købte 5-6 stk. så der ca var en pakke til hver halve/hele time..

Hun fik blandt andet papir og farver, modellervoks, små engangssvampe jeg havde klippet over på midten så de var sjove at sætte oven på hinanden, små kiks med dyr så vi kunne tale om hvad dyrene sagde og hvordan de så ud. Små rosiner og en følebog. Alt købt i Tiger, så der var for Max 100 kr., vi fik kun brug for 2 gaver fordi hun viste sig at være så nem, men resten brugte vi så på vejen hjem i flyveren.

Vi havde smurt en madpakke til hende med alle hendes favoritter så hun også kunne hygge sig med maden..

Vi havde selv bleer og vådservietter med på ferien, Det er tot billigt på ferien men det er ikke altid man kan få de mærker man selv bruger, og det er ærgerligt at bruge sin ferie med rød numse.

Vi havde lidt legetøj med så vi også kunne hygge pp værelset om aftenen, så lidt Lego var pakket og lidt af hendes andet legetøj, så der også var noget der mindede om hjemme.

Tænker man egentlig bare skal slappe af og tage det hele med ro. Vi erfarede hurtigt at jo mere vi slappede af og tog den med ro, jo mere gjorde hun. Tror hun havde en ligeså god ferie som vi havde og nød det ligeså som os.

Solcreme, badebleer, myggenet og et lagen, så er man godt forberedt til en ferie i varmen med de små

Jeg vil i hvertfald aldrig tøve med at tage på ferie.

download (1).jpeg

Jeg ammede hende da vi lettede og landede, og slap for et ulykkeligt barn med ondt i ørene.

Mvh Jennifer Glæsner