Spil til ferien

Indeholder reklame

Efterårsferien nærmer sig med hastige skridt og med denne følger udendørshygge efterfulgt af indendørshygge.

Og hvilken indendørs hygge er bedre end den, hvor man er omgivet af familien, har en hyggelig stund, griner, hygger og nyder nærværet med et godt spil?

Vi har I samarbejde med humorkassen fundet lidt inspiration til spillehyggen - faktisk udlodder vi et gavekort til deres hjemmeside på 200kr i denne uge, så hold godt øje med mamawise.


pt1.w610.h610.fill.wm.jpg

Pingviner lever blandt isflager og koldt vand, men nu bliver det ekstra svært for pingvinen at balancere rundt på isflagerne.
 Isen hakkes nemlig væk stykke for stykke - og til sidst forsvinder pingvinens isflage også! Men undgå at falde i din modstanders fælde!
 Spillerne skal altså skiftes til at hakke isflager væk med isøkserne. Drejehjulet afgør om turen springer over dig og om det er hvide eller blå isflager, du skal hakke væk.

Til 2-4 spillere
3 år +
5-10 minutters sjov spilletid
Pris: 49,95kr.

Loopin Louie

LL1.w610.h610.fill.wm.jpg

Stuntpiloten Louie er ude at flyve, så det er med at være hurtig på aftrækkeren, når han dykker ned og gynger tæt på dine høns med sine skøre tricks!

Til 2-4 spillere
4 år +
15 minutters spilletid
Pris: 179,95kr.

Cranium Junior

junior2.w610.h610.fill.wm.jpg

I denne udgave af Cranium, skal juniorspillerne hjælpe hinanden med at gætte, hvad der er på kortet, mens der tegnes, modelleres, beskrives eller optrædes ud fra de børnevenlige ledetråde på aktivitetskortene!

Til 2-5 spillere
5 år +
20 minutters spilletid
Pris: 169,95kr.

Magic Labyrinth

mal3.w610.h610.fill.wm.jpg

#Bump#, av! Den lille magiker tager sig til hovedet og gnider overrasket sine øjne.. Er der en væg her? Find de magiske symboler og mestre den magiske labyrint!

Til 2-4 spillere
6 år +
15 minutters spilletid
Pris: 189,95kr.

Hvem er hvem?

gwr.w610.h610.fill.wm.jpg

Klassikeren fra barndommen - til den kreative mor, kan du udskifte billederne med familiemedlemmer.

Har din person en stor næse? Smiler din person? “Guess who?” er gættespillet, hvor jeres opgave er at gætte, hvem den hemmelige person er, som din modstander har!

Til 2 spillere
6 år +
20 minutters spilletid
Pris: 179,95kr.