5 firmaer der tilbyder festpakker

Er tiden løbet fra dig? Eller er du bare ikke kreativt anlagt og har et barn der ønsker sig en tema fødselsdag? Så har vi fundet 5 firmaer der tilbyder at klare det hele for dig. Det eneste du skal gøre er; at vælge hvilken pakke du ønsker, betale og pynte op :-) Klik ind og se om der er lige netop dit barns yndlings tema.

Read More
Hjemmelavede Gurli Gris invitation.

Vi faldt over denne helt geniale invitation og fik lov til at dele en diy med dig af søde @ensmuleafdethele - har du en Gurli Gris fan derhjemme, så er dette et rigtig godt bud på invitationen til fødselsdagen. Klik ind og se den nemme DIY. God fornøjelse.

Read More
Inspiration til dåb/navngivning // Personlige indbydelser, balloner og masser af DIY

Kreative Michella lavede selv al pynt til lille Johans dåb. Med et hav af balloner og masser af smuk pynt, havde de skabt nogle virkelig fine rammer for festen. Vi er især vilde med, at Michella lavede personlige indbydelser til både Gudmor og Faddere. Læs med og lad jer inspirere.

Read More
Inspiration til dåb - Simpelt, nemt og kreativt

Her deler mama Janni lidt tanker og billeder fra sin søns dåb. De valgte at holde en fest for de aller nærmeste, og har lagt vægt på, at mad, invitationer, bordpynt mm. skulle være simpelt, men personligt og hjemmelavet.  Læs med og lad jer inspirere.

Read More
Inspiration til dåb - gaveæsker, dekoration med gamle glas og forslag til en nem menu

Læs med her, og lad jer inspirere af den smukke og enkle stil de har valgt. Især er vi vilde med, de små æsker til alle gæsterne. Og så deler hun også deres opskrift på en enkel og lækker menu. 

Read More
Inspiration til dåb- den fineste slikbuffet og goodiebags til børnene

Den altid inspirerende Mama Tine fortæller her, hvordan hun gik all-in på pynt til lille Olivers dåb. Det var en fest, hvor børnene var i centrum, og hvor der ikke blev sparet på de søde sager. Læs med, og se den fineste slikbuffet, og bliv måske inspireret til, at lave goodiebags til børnene til din kommende fest. Vi synes i hvert fald, at det er en virkelig god ide!

Read More
Tips til at holde fødsesldagsfest for dit barn

Natacha er mor til Clara Madeleine på 22 mdr., og de elsker begge fødselsdag. Hvadenten man har yngre eller ældre børn, er fødselsdag altid noget der samler familie og venner. Fødselsdag er noget man spændt ser frem til og som for især de ældre børn fylder meget. Hvad skal man dele ud, selve fødselsdagsfesten, hvem skal med. Nedenfor kommer jeg med lidt tips og idéer til det hele.

Read More