5 firmaer der tilbyder festpakker

Er tiden løbet fra dig? Eller er du bare ikke kreativt anlagt og har et barn der ønsker sig en tema fødselsdag? Så har vi fundet 5 firmaer der tilbyder at klare det hele for dig. Det eneste du skal gøre er; at vælge hvilken pakke du ønsker, betale og pynte op :-) Klik ind og se om der er lige netop dit barns yndlings tema.

Read More
Hjemmelavede Gurli Gris invitation.

Vi faldt over denne helt geniale invitation og fik lov til at dele en diy med dig af søde @ensmuleafdethele - har du en Gurli Gris fan derhjemme, så er dette et rigtig godt bud på invitationen til fødselsdagen. Klik ind og se den nemme DIY. God fornøjelse.

Read More
Inspiration til dåb/navngivning // Personlige indbydelser, balloner og masser af DIY

Kreative Michella lavede selv al pynt til lille Johans dåb. Med et hav af balloner og masser af smuk pynt, havde de skabt nogle virkelig fine rammer for festen. Vi er især vilde med, at Michella lavede personlige indbydelser til både Gudmor og Faddere. Læs med og lad jer inspirere.

Read More
Inspiration til dåb - Simpelt, nemt og kreativt

Her deler mama Janni lidt tanker og billeder fra sin søns dåb. De valgte at holde en fest for de aller nærmeste, og har lagt vægt på, at mad, invitationer, bordpynt mm. skulle være simpelt, men personligt og hjemmelavet.  Læs med og lad jer inspirere.

Read More