Babyshower lege

Indeholder reklamelinks

Det at afholde et babyshower for den kommende mor er en tradition vi i Danmark er begyndt at tage mere og mere til os i løbet af de seneste år.

Vi har samlet lidt forskellige lege man kan lege til et babyshower. Læs med og se om der er en leg der fanger dig :-)

Alle vores skabeloner er lavet af os selv og er lavet i unisex farver - både drenge og pigefarver fremgår :-)

Du skal blot udfylde formularen nederst på siden med, hvilke/hvilket skema/skemaer du ønsker, så mailer vi dem til dig <3 :-)

Rigtig god fornøjelse!


Dreamshop har rigtig mange lækre ting til babyshowerfesten. Se mere ved at trykke på billedet her.


Gæt en lort

Det skal du bruge:
Forskellig slags chokolade.
Bleer.

Fremgangsmåde:
Smelt hver enkelt chokolade og kom det i hver sin ble. Herefter skal den kommende mor smage, lugte og gætte hvilken slags chokolade det er der er smeltet.
Pssst. vent med at fortælle hende at det er chokolade ;-)

Unikke sparkedragter.

At efterlade en sød og unik hilsen til det kommende forældrepar er noget der kan sætte smil på læben når man får 4 gang skifter tøjet efter en lort der er løbet løbsk. Du kan skrive et sødt citat, en sjov sætning, en joke eller lave en personlig tegning.

Det skal du bruge
1* sparkedragt pr. deltager.
Tusser til tøj.

Fremgangsmåde:
Hver deltager skriver en lille hilsen på sparkedragten til det kommende forældrepar. Man kan evt. selv stå for at købe sparkedragten- husk blot at informere om dette på forhånd.


Man kan købe tekstiltusser inde hos Vicca

Gætteleg/ønsker for baby.

Denne leg har vi lavet i to versioner – fremgangsmåden er den samme. Den første er som en gætteleg, skriv dit svar og se om du har gættet rigtigt. Den anden version er en lidt sødere udgave, her skal du skrive dine ønsker for baby.

Det skal du bruge:  
Blyant til alle deltagere.
Skabelon – lav selv eller hent vores.

Fremgangsmåde:
Hver af gæsterne får et print af legen og skal udfylde spørgsmålene. Den der har flest rigtige (gætteleg) har vundet. Lad den kommende mor beholde svararkene og er det ønsker for baby, kan disse være sjove at finde frem om mange år.

m,..png
jkl.png

Personlige bleer.

Denne leg minder lidt om den med sparkedragter – her er det dog bare på bleen. Skriv en sød, sjov, ond hilsen, lav en tegning eller lige hvad der falder dig ind. Du kan evt. skrive ’Det er fars tur’, ’håber at den lugter’ osv.

Det skal du bruge:
1* ble pr. deltager.
1* kuglepinde.

Fremgangsmåde:
Hver deltager skriver en personlig hilsen på bleen, det kan være en joke, en hilsen eller et kærligt citat til det nybagte forældrepar.

Hvor stor er maven?

Denne leg er en klassiker og er blevet brugt til alle de babyshowers jeg har deltaget i. Du kan evt. vælge en farve snor der matcher barnets køn.

Hvad skal du bruge?  
Snor/gavebånd.
saks.

Fremgangsmåde:
Snoren og saksen bliver sendt rundt til alle deltagere, de skal gætte hvor stor den kommende mors mave er i omkreds. De må kun måle om deres egen mave som ledetråd – med mindre de selvfølgelig har termin omkring samme tidspunkt. Den kommende mor, får et stk. snor ad gangen og skal så måle rundt om sin mave. Den gæst der er tættest på, har vundet.

Mor eller far?

Har du allerede en idé om, hvem baby kommer til at ligne både udseendemæssigt og personlighed, hvem af mor og far kommer til at tage den første lorte ble? Dette er en sjov selskabsleg som bringer smilene frem.

Det skal du bruge:
Lav dit eget eller vælg vores skema – du skal blot udfylde skemaet.
Print den ud – en til hver deltager.
Kuglepinde.

Fremgangsmåde:
I skal hver især gætte på om I tror det er mor eller far.
Den der har flest rigtige (nogle af tingene kan først svares på efter fødsel) har vundet.

kækøæ.png

Hvor mange babyting kender du?

Hvis du i forvejen er forældre har du et kæmpe forspring her, men alle ved, at det at præstere under pres kan give udfordringer. Hvor mange babyting kan du nå at skrive ned på x antal minutter? Og kender du flere end den kommende mor eller er du helt på bar bund? Find ud af det med denne leg.

Det skal du bruge:
Papir & blyant til alle deltagere.
Stopur (evt. mobiltlf)

Fremgangsmåde:
Alle får et stk. blankt papir og en blyant – herefter sætter du et stopur (kun du ved tiden) og så gælder det om at skrive alle de babyting ned du kender. Den af jer der har skrevet flest ting ned, når uret ringer har vundet.

Smag på babymad.

Som kommende mor skal der fra nu af til, at smages på maden. Er det for varmt, for stærkt, for salt eller noget helt fjerde? Hjælp den kommende mor med, at komme i træning allerede nu.
Husk at lav nogle sjove nogle ind imellem og film evt. den gravides ansigtsudtryk ved smag på disse - fx citron.

Det skal du bruge:
Forskellige slags babymad.
Ske.
Bind (til den kommende mors øjne evt. et tørklæde)

Fremgangsmåde:
Forbered (eller køb) diverse slags babymad.
Den kommende mor skal have bind for øjnene og skal så smage og gætte på de forskellige typer babymad. 


Land, by, pige, dreng ala baby

Det skal du bruge:  
Blyant til alle gæster.
Minutur.
Skema – lav selv eller brug vores - 1 til hver gæst.

Fremgangsmåde.
Hver gæst får en kopi af skemaet og en blyant.
Den kommende mor siger alfabetet inde i sig selv og en gæst siger stop – det bogstav hun nåede til, er det forbogstav alle tingene skal starte med – man må gerne skrive mere end én ting. Man får et point pr. rigtige svar.
Så bliver uret sat (1 minut pr. runde ca. – vurder selv) når alle kategorierne er udfyldt, starter den kommende mor med alfabetet igen. Sådan gør I indtil at skemaet er fyldt. Den der har flest rigtige har vundet.

jkl.png

Name *
Name