Barnedåb - søtema.

Det største her i livet er at blive forældre, det tror jeg alle os med børn kan skrive under på. Det næst største er at få lov at fejre dem gang på gang, se dem vokse og udvikle sig, samt følge udviklingen om at blive deres helt egen.
Jeg er nu mor til 3 små drenge og ved intet bedre!

Starten på livet er noget helt specielt og i min lille barselsbobbel findes der intet så hyggeligt som at skulle planlægge ens eget barns første fest - festen, hvor vi officielt giver vores barn noget af det vigtigste for resten af livet - nemlig barnets navn. Det er her vi samler venner og familier side om side for stolte at fejre VORES lille barn og hans/hendes første store begivenhed i livet.

Barnedåbens overvejelser startede for mig allerede lidt mens han lå i maven, men alligevel starter man ikke på noget før han nu var kommet sikkert ud. Der gik derfor ikke mange uger efter fødslen før jeg gik igang med indbydelserne til Sixtens barnedåb. Dem jeg valgte er fra Cloud Celebration, hvor man selv vælger det design man kan lide og derefter gør sin invitation helt personlig og unik med billeder og tekst. Der gik 24 timer fra jeg havde tastet mine oplysninger til den færdige invitation lå i min indbakke klar til print. Jeg printede selv det hele og sammensatte med en fin snor, da jeg egentlig hygger mig ved at sidde og nørkle med sådan nogle ting.

Nu hvor alle invitationer var sendt ud stod jeg overfor næste dåbsprojekt; OPPYNTNINGEN.... Jeg elsker at få lov at slå mig løs i det kreative hjørne, så der var ingen tvivl om at det meste pynt nok ville blive hjemmelavet. Mit første projekt var (uden at have overvejet duge, service, farver eller en dyt) at lave små foldede både, jeg har luret på dem siden Hector blev døbt og NU var der jo en anledning. Så jeg styrtede i Panduro for at købe noget grå karton. Da bådene var foldet slap jeg fantasien løs og tilføjede et sejl med navn samt en lille blå flagranke. Jeg er stadig vild med resultatet og synes de pyntede SÅ fint.
Som en lille bonus brugte jeg dem til at fylde små dåbsbolcher i fra Bolcheriet, så de samtidig havde en lille “opgave” på bordet i stedet for bare fyld/pynt.

Da bådene som var et MUST for mig var på plads var tiden inde til at få duge og service på plads, og jeg tog derfor i Fest&Farver, hvor jeg desværre kun endte med at købe en kæmpe rulle dug og et par pakker servietter i hvid og lyseblå, da de ikke lige havde dét jeg var på jagt efter. Vi havde valgt at holde dåben ‘as simple as possible’ i forhold til service og mad, da vi bare gerne ville nyde dagen og ikke bruge en masse tid i køkkenet og på at rydde frem og tilbage.
Jeg brugte altså lidt tid på at søge på nettet efter det helt rigtige og efter lidt søgen faldt valget på skønne Uniqdays.dk hvor jeg købte de fineste frokost tallerkener, kage tallerkener, krus, sugerør, servietter, balloner, kage og bordpynt i samme lækre blå farve som dugen. Lissan som står bag denne skønne shop hjalp mig med det hele og et par dage efter blev det hele leveret lige til døren | What’s not to like.

Som kronen på værket skulle dåbskagen jo også på plads og med mine barselsdagpenge synes vi ærlig talt ikke pengene rakte til en stor flot fondant kage til 3.000kr. Så jeg gik i tænkeboks og kom frem til at den/dem kunne jeg (og min mor) da godt selv bage dagen før til “ingen penge”. Så førnævnte tur i slikcenteret dækker altså også pynten til kagerne. Vi bagte 3 kanelkager og 3 chokoladekager alle i runde forme som kom på hvert et forskelligt men fint rundt fad, da de var afkølet kom jeg gladsur på som lige fik lov at løbe udover kanten diverse steder, for til sidst at PROPPE dem med det fine blå slik og det fine kagepynt fra Uniqdays. Hvad synes i?
Jeg var vild med resultatet og til max 700kr. For alle 6 kager, det er da et budget, hvor alle kan være med.

Vi havde verdens skønneste dag i dejlig selskab (og snevejr) og Sixten klarede dagen SÅ flot.