Enhjørning fødselsdag

Indeholder reklame

Den mest gennemførte og vellykkede tema fødselsdag- og jeg skulle ingen ting gøre selv, udover at trykke 'bestil'

Med to børn, fuldtidsjob og hverdagen havde jeg ikke tid til, at sidde at klippe og klistre. 
Desværre, for hvis der er noget en på 4 år ved, så er det hvad hun vil have! 
Og herhjemme var det en 'rigtig glimmer enhjørning fødselsdag- med det hele!'
Shiiiit, det kan jeg ikke nå, jeg skal også lave mad og fredagen inden (vi holdte den lørdag) havde jeg aftenvagt til kl. 20
Her reddede instagram mig, eller rettere reddede  DETVIER mig, som er et festfirma som levere de mest gennemførte og fortryllede pakkeløsninger til drømmefesten - og lur mig om de ikke også havde enhjørning tema i deres udvalg! 
Og de levede op til alle mine forventninger og MEGET mere. 
Det er bestemt ikke sidste gang, at de sørger for alt til vores fester - det eneste vi selv skulle stå for var maden - det kunne jeg lige klare.
Selv underholdningen fulgte med, sammen med et hæfte med inspiration til diverse opskrifter, lege og fødselsdagsguide. 

Billede 12-06-2018 15.34.58.jpg

Det er sku da smart i en fart! 
Når, nu til fødselsdagen! 

Jeg pyntede om morgen da det var lidt svært at beslaglægge hele stue/køkken dagen inden med to små børn + at jeg så gerne ville se Emilies ansigt når hun så stuen. 


Og den tidlige morgen var det hele værd!

Emilie var i den syvende himmel, og det forstår man jo godt! 
Ta' et kig igennem billederne, det er enhver piges drømmefødselsdag. 
Og så tilbyder de den ekstra service, at man kan købe rigtig mange ting som tilvalg til sin pakke, blandt andet denne skønne slikbutik. 

Billede 25-05-2018 10.28.19.jpg

Er den ikke fin?! Jeg er helt vild med ideen om, at der er slikkepindshuller! Man kunne også sagtens komme blomster igennem, eller andet guf, men ønsket herhjemme var slikkepinde. Alt hvad du ser på billedet, undtaget mit glas og alt det spiselige, hørte med! Selv det fine lilla glimmer forhæng i baggrunden! 

Billede 25-05-2018 10.30.41 (1).jpg
Billede 25-05-2018 10.31.13 (1).jpg

Er det ikke fint?! Der høre små klistermærke bogstaver med til det lille slikskilt, så man selv kan skrive barnets navn. 

Billede 25-05-2018 10.40.14.jpg

Et rigtig tøsebord!

Emilie var, ligesom resten af gæsterne helt fortryllede!
Nogle af de detaljer jeg synes gør, at jeg vil anbefale dem er: 
- Party planner magasinet er med et personligt 'Kære Emilie', det fangede Emilie med det samme! Og allerede her, var fødselsdagen startet. + med deres skattejagt, den er idiotsikker og de har gjort det nemt for os, det eneste det kræver af os, er et par enkelte ting som alle har + lidt slik til slikposerne. 
- Der er virkelig tænkt på børnene, der var stjerneformet sæbebobler, goodiebags, slikposer og enhjørninghorn med glimmer som bliver sat fast med et hårspænde (disse kan genbruges mange gange!) 
- Vi skulle kun stå for maden som det eneste! Der var tænkt på ALT pynt og meget mere! +at jeg har gemt alt pynten, med undtagelse af engangsservicen så der er enhjørningefest til børnehaven også. Den holder vi bare i et festtelt og der er mere end rigeligt pynt til, at fylde sådan et telt op. 

Billede 31-05-2018 07.13.48.jpg

Emilie som enhjørning med et af de flotte horn + en kææææmpe enhjørning ballon som her 14 dage efter stadigvæk har ligeså meget luft i sig! Der hørte også de fineste hvide balloner med guld enhjørninger. Og guldhjerter til bordpynten, dem kan du se her

Billede 25-05-2018 10.29.16.jpg

Dugene kan faktisk også genbruges hvis man passer på dem og tørre dem stille af med en karklud, det er så gennemtænkt og jeg stod med meget mere pynt end jeg kunne bruge! 
Jeg sætter lige en liste ind, så du kan se ALT det man får med, når man køber pakken hos dem. 
Man kan købe basic pakken eller deluxe pakken, vi har deluxe pakken. 

 

Billede 25-05-2018 10.29.02.jpg

Alt i alt er jeg meget positiv og taknemmelig for DETVIERs store arbejde og engagement i min datters fødselsdag. Takket være dem, fik Emilie en fødselsdag som hun og gæsterne stadigvæk taler om!
Mere kan en mor vist ikke ønske sig.

Hvis du vil se mere til DETVIER, deres fine festarrangementer og hele deres univers kan du også finde dem på Instagram og facebook

Knus Fru.foensskov - og jeg håber at I får en ligeså fantastisk fest som vi havde!