Inspiration til dåb/navngivning // Personlige indbydelser, balloner og masser af DIY

Noget af det bedste jeg gjorde, var uden tvivl mine håndskrevne, personlige indbydelser til Johans gudmor og faddere. Der blevet skrevet det praktiske, og hver især fik en personlig lille tekst om, hvorfor vi havde valgt dem. Det endte med, at betyde mere end vi havde forstillet os. Små hjemmelavede frimærker (der kom portokoder på), der matchede de hjemmelavede indbydelser.

Outfittet: Helt bevidst skulle Johan ikke ha kjole på. Dog synes vi stadig, det skulle være en hvid dragt. Men i min verden kan man jo aldrig gå ned på pynt, så sokker, sut, suttesnor, stofble, sengetøj, og kaninen skulle selvfølgelig matche. Sengetøjet blev således til, med hans fulde navn. Overskægget fra suttesnoren og guld blev lidt ligesom stilen.

 Og aldrig gå ned på pynt, holder altid ? hos mig. Alt jeg kan lave selv, gør jeg selv. Bordkort, vaser, lysestager osv. Endte faktisk med, at have pyntede askebægre på terrassen. Vi samlede glas et godt stykke tid, de kan bruges til alt og endte med, at udgøre en hel del af bordpynten til dåben.

Hvis man skal være mange til en dåb, er det et musthave, at gøre et gavebord klar.

mic2.jpg

Rød løber og ballon "slikkepinde" lagde godt an til en god stemning.

  Kransekagen med "ego" pynt på toppen, smagte bedre end den så ud.

mic1.jpg

Og gæstebogen og fingeraftryk billedet er nogle skønne minder.

  Et ekstra lille tip: Hvis man lejer lokaler, er det en god ide, at købe noget matchene plastik- eller melaminservice til de små børn. Så kan forældrene slappe af, og der kommer ikke glasskår, hvis noget ryger ned.

Ekstra, ekstra tip: Hvis der er mange blebørn og ikke et puslested, så tjek muligheden for, at lave et område selv. Vi fik plads til et lille puslebord på handicaptoilettet, og anrettet det, så alle kunne komme til.

Har du noget du ønsker at dele på MamaWise.dk? så send meget gerne tekst, billeder, hvor du ønsker vi linker til dig, mv. på mail til MamaWisedk@gmail.com - vi glæder os til at læse din historie, gode råd, opskrift osv.